Uğur AlkaparErkekler peşine takıldı!
HABERİ PAYLAŞ

Erkekler peşine takıldı!

Burak Özçivit’in ücret karşılığı bir Bangladeş’e (Güney Asya’da, Hindistan’ın yanında bir ülke) gitmediği kalmıştı, geçtiğimiz günlerde oraya da gitti. İşin ilginç yanı, oyuncunun gördüğü sevginin büyüklüğü kadar, hayran kitlesinin sadece erkeklerden oluşmasıydı! Bir alışveriş merkezindeki mağaza açılışına giden Özçivit’in aracının peşine yüzlerce erkek takılmıştı. Tamam Bangladeş Müslüman bir ülke ama kadınların sokağa çıkamayacağı kadar muhafazakâr değil. Neyse, sonuç olarak yüzlerce erkeğin Burak Özçivit’in peşine takılması, onun da arabanın üstüne çıkıp selam vermesi, o kalabalığın içinde fotoğraf çektirmesi bence komikti. Bakın Can Yaman’a. Onun Avupa’daki hayran kitlesinde bir tane erkek olmuyor. Burak Özçivit’in talihsizliği de dünyanın bu bölgesinin starı olmak!

Haberin Devamı

Erkekler peşine takıldı

KAPALI GİŞE

Artık eski komedyenlerin pabucu dama atıldı. Ne varsa yenilerde var. Gençler artık sadece stand up barlarını değil, dev salonları da dolduruyor. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Baturay Özdemir, önceki akşam Tim Maslak Show Center’da sahne aldı. 1800 kişilik salonda kapalı gişe bir gösteri sahneleyen Baturay Özdemir 2023 verilerine göre Türkiye’de en çok bilet satan komedyenler arasında ilk sırada yer alıyor. Baturay Özdemir, 4 Temmuz’da İzmir Kültürpark Açıkhava’da, 13 Temmuz Ankara Atılım Sahnesi’nde, 22 Ağustos’ta ise İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde seyircisini güldürmeye devam edecek.

Erkekler peşine takıldı

MÜTHİŞ YORUM

Ozan Ünlü’yü İskender Paydaş’ın orkestrasında solistlik yaptığı günlerden beri takip ediyorum. Sahnesi bu kadar iyi çok az erkek solist vardır. Kalabalıkları coşturmayı çok iyi bilen Ozan Ünlü çıkardığı single’larla da müzik dünyasındaki yerini sağlamlaştırıyor. Geçtiğimiz günlerde Sezen Aksu klasiği ‘Küçüğüm’ü yeniden yorumladı. Ama ne yorum! Cihad Selamlar’ın düzenlemesiyle bambaşka bir ruha bürünen şarkı Ozan’ın vokalleriyle zirveyi görmüş. Ozan Ünlü’den ‘Küçüğüm’ tüm dijital platformlarda. Dinleyin, dinletin.

Erkekler peşine takıldı

TEKRAR STÜDYODA

Gupse Özay 2015’te vizyona giren Disney yapımı animasyon film ‘Ters Yüz’de ‘Üzüntü’yü seslendirmişti. Özay 9 yıl sonra ‘Ters Yüz’ün ikincisi için tekrar stüdyoya girdi. Özay sadece yazdığı senaryolarla değil oyunculuğuyla da kendini ispatlamış bir isim. İlkini çok sevdiğim filmin devamını merakla bekliyorum. ‘Ters Yüz 2’ 14 Haziran’da vizyonda.

Haberin Devamı

Erkekler peşine takıldı

SEZONU KAPATTI

Bir Tiyatro klasiği olan ‘Küheylan’ bir süredir Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment ortak yapımı olarak sahneleniyor. Başrolde Kerem Alışık ve Emir Özden var. ‘Küheylan’, İstanbul’da bu sezonun son oyunuyla seyirci karşısındaydı. Oyuncular Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunun ardından sezonu pasta keserek kapattı. ‘Küheylan’ı kaçırdıysanız üzülmeyin, sonraki sezonu bekleyin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder