Uğur AlkaparŞöhret kriteri
HABERİ PAYLAŞ

Şöhret kriteri

Bu günlerde ünlüler pek otellerden paylaşım yapmıyor farkında mısınız? Tatildeler ama muhabirlerimiz çekiyor onları genelde. Plajlarda, teknelerde. Neden her zaman yaptıkları gibi otellerde poz verip, otellerin isimlerini vermiyorlar, onu açıklayayım. Çünkü bayramda oteller dolu olduğundan neredeyse hiçbiri bedavadan misafir etmiyor ünlüleri! Ünlüler ya ev, tekne tutuyorlar ya da parasını vererek bir otelde kalıyorlar. Tabii o durumda da reklam yapmak zorunda kalmıyorlar. Eğer bir ünlü bayrama rağmen misafir ediliyorsa onun şöhreti ve hatırı gerçekten büyüktür. En önemli isimlerden biridir. Benim şöhret kriterim de bu. İyi bayramlar!

Haberin Devamı

KÜRESEL ISINMA GÜMBÜR GÜMBÜR

Daha geçen yıl yeme içme sektörünün önemli isimleriyle artık haziranda yazın gelmediğini, ama eylülde havaların hala sıcak olduğunu, sezonun temmuz-eylüle kayması gerektiğini konuşuyorduk. İyi ki birileri bizi dinleyip öyle bir şey yapmamış! Baksanıza geçen yıla kadar haziranda hala deniz bile soğukken, ben bu sene mayıs sonunda Bodrum’da Göcek’te suya girdim. Hiç de üşümedim. Dahası henüz haziran ortasında 45 dereceleri görüp normalleştirdik. Bunlar hiç hayra alamet değil. 15-20 yıla kadar Antalya ve civarının Dubai gibi olacağı söyleniyor. 30 yıl sonra da İstanbul’da bile gündüzleri sıcaktan dışarı çıkamayacağımız. Çok zor bir yaşlılık geçireceğiz gibi görünüyor. Yeni nesil için de geçmiş olsun. Şimdiden kutuplarda yer bakmaya başlayın çocuklar!

FRANSIZ ŞARKICIDAN ‘İYİ BAYRAMLAR

Popçularımız ve alaturka şarkıcılarımız bayram programlarında otel konuklarını coştururken bazı tatilciler daha sofistike eğlenceler tercih ediyor. Dünyaca ünlü Fransız şarkıcı Dany Brillant önceki akşam Antalya’da konser verdi. Kendisine Türkiye’nin en önemli caz vokallerinden Selen Beytekin eşlik etti. İkili birlikte Frank Sinatra’nın ‘Fly Me To The Moon’ şarkısını seslendirdi. Dany Brillant Türkçe olarak “İyi Bayramlar” deyince alkış kıyamet koptu!

FUTBOL HEYECANI

Futboldan hiç anlamam ama futbolla birlikte eğlence varsa koşa koşa giderim. Yediden yetmişe tüm futbol severler Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) boyunca heyecan dolu günler yaşayacak. Kalamış Atatürk Parkı’nda +1 katkılarıyla düzenlenen Kalamış Futbol Festivali bir ay boyunca futbol tutkunlarına canlı maç izleme fırsatları ve birbirinden eğlenceli aktiviteler sunuyor. Oyunlar var, atölyeler var ve tabii ki hep beraber maçlar izlenecek.

Haberin Devamı

ANTALYA’YI SERİNLETECEK

Geçen cumartesi İstanbul ve Bodrum’a gelen elektronik müzik devlerini yazmıştım. Antalya aşağı kalır mı, oraya da 14 Ağustos’ta dünyaca ünlü Alman DJ ve prodüktör Monolink geliyor. Monolink, Cullinan Belek’te sevenlerinin karşısına çıkacak. Canlı performanslarında hem DJ seti yapıp hem de şarkı söyleyen Monolink, Antalya sıcağına bir serinlik getirirken duygusal ve melodik şarkılarıyla dinleyicileri büyüleyecek.

AÇIK HAVA SİNEMASI

Zorlu PSM’de hem de açık havada Pluxee Sinema Günleri başlıyor. Vestel Amfi’de, Başka Sinema iş birliğiyle ‘Whitney’, ‘Leon’, ‘Asterix ve Obelix’; 22-24 ve 30 Haziran tarihlerinde gösterilecek. Hem de ücretsiz. Kaçırmayın.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder