Uğur AlkaparSöz müzik: Hande Yener
HABERİ PAYLAŞ

Söz müzik: Hande Yener

Hande Yener’in son şarkısı ‘Zombi’yi dinlemediyseniz çok şey kaçırıyorsunuz. Söz ve müziği yıllarca bekleyip yazdığı şarkıları ortaya çıkaran Hande Yener’e ait. Hemen dile takılan sözler, şahane bir melodi ve Misha’nın mükemmel düzenlemesiyle hayat buluyor şarkı.

Söz müzik: Hande Yener

Klibi de ODTÜ’lü gençlerle çekti Hande Yener. Bu günlerde en çok dinlediğim şarkı Zombi. Bu arada Hande Yener’in inanılmaz yükselişini de konuşmamız lazım. Listelerde aynı anda eski ve yeni olmak üzere on kadar şarkısı var. Bu bir rekor. Spotify’da aylık dinlenmesi 6 milyonu geçmiş. Neredeyse her gün sahnede ve konserlerinde seyirci tüm şarkıları ezbere söylüyor. Her popstarın hayalidir bu. Çok az kişinin ulaşabildiği bir başarı. Bunu da yıllardır çok iyi şarkılar yapmasına borçlu. Kaliteli işler er ya da geç karşılığını buluyor.

Haberin Devamı

Söz müzik: Hande Yener

EDİS COŞTURDU

Edis geçen hafta yeni katlanabilir telefonların ve akıllı saatlerin tanıttığı etkinlikte sahneye çıktı. Düzenlenen gecede Sıla Türkoğlu, Didem Soydan, Umut Eker, Oğulcan Engin, İlayda Alişan gibi birçok ünlü isim vardı. Ünlüler markanın yeni ürünlerini deneme fırsatı buldu. Açılış konuşmasını Türkiye CEO’su Jeff Jo kendi dilinde yani Korece yaptı. Konuşma sözlü çevirmen özelliğiyle eşzamanlı olarak Türkçe’ye çevrildi. Etkinliğin sonundaki Edis konserinde ise konuklar eğlenceye doydu.

Söz müzik: Hande Yener

DÖRT DÖRTLÜK

Esma Er artık moda olduğu üzere zırt pırt şarkı çıkarmaz ama yayınladığı her single çok kalitelidir. Mesela 2020’de çıkardığı ‘Say Maşallah’ şarkısını hala dinliyorum. O müthiş klibini de izliyorum. Esma Er kaliteli iş yapma prensibini son şarkısı ‘Hayat Gör Beni’de de bozmamış. Murad Küçük yönetmenliğinde yine harika bir klibe de imza atmış. Esma bu şarkı için “Hayatın seni yalnız bıraktığını düşünüp daha renkli, daha eğlenceli ve şanslı bir yaşam istiyor musun? O zaman gel sen de katıl durma; birlikte haykıralım hayata” diyor. Lara Sayılgan’ın çektiği fotoğraflarda Yakup Biçer’in ‘Pehlivanlar’ koleksiyonundan orijinal tasarımlar giymiş Esma Er. Her yönüyle dört dörtlük bir iş.

Söz müzik: Hande Yener

HAYDİ FESTİVALCİLER

Haberin Devamı

Şehrin en ‘cool’ festivali ‘Feel Real Presents Babylon Soundgarden’ bu hafta sonu en sevdiğimiz yazlık konser mekanı Parkorman’da. Neden seviyoruz? Çünkü hem konforlu hem de hatırası var. En güzel konserleri orada izledik biz. Festivale dönersek 20 Temmuz Cumartesi Floating Points, Mount Kimbie; 21 Temmuz Pazar günü Ezra Collective, Greentea Peng ve daha birçok yerli, yabancı sanatçı sahnede olacak. Haydi festivalciler!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder