Uğur AlkaparUydur uydur ipe diz
HABERİ PAYLAŞ

Uydur uydur ipe diz

Lütfen artık kimse Yusuf Güney’i bir programa çıkarmasın, mikrofon uzatmasın. Ciddi mi yoksa bizimle dalga mı geçiyor bilmiyorum ama gerçek olma ihtimali gerçekten çok üzücü. En son demiş ki “Amerika’dan kalkan uçaklar neden Avustralya’ya 25 saatte gidiyor? Arkadan dolansalar 2-3 saat!”. Güney bunu dünyanın düz olduğunu ispatlamak için söylemiş. Oysa ki Los Angeles-Sydney arası uçak var zaten ve 14 saatte gidiyor. Bir laf vardır “Cehalet ne kadar güzel bir şey, her şeyi biliyorsun” diye. Hem de hiç çaba göstermeden. Bir laf daha vardır “Uydur uydur ipe diz”. Yusuf Güney bilimsel gerçeklere dayanmayan açıklamalar yapmaya devam edebilir, engelleyen bir yasa yok. Ama lütfen artık eğlence amaçlı bile olsa kendisini dinlemeyelim. Benim de hakkındaki ilk ve son yazım olsun.

Haberin Devamı

OLDU MU ŞİMDİ?

Cumartesi günleri ikinci sayfayı paylaştığım Kaan Ölker, namı diğer Popbizde Fizy’de ‘Popcast’ röportajlarına başladı. İlk konuğu da Hadise oldu. Hadise sahne şovunu eleştirenlere “Siz bir susun, kolaysa gelin siz yapın” demiş. Çok da haklı. Sahne şovlarında çıtayı yükselten ve bu işi çok iyi yapan birkaç isimden biri Hadise. Ayrıca şarkılarının da fanı olduğumu zaten yazmıştım. Aşk meşk konularında da her zaman rahat konuşan Hadise bu kez de para meselesine girmiş. Demiş ki “Yarı yarıya paylaşırım hesabı, tatil ödediğim de oldu”. Tamam burası harika. Önce aşk sonra para diyor. Hadise’ye de bu yakışır. Ama sonra “Paran yoksa bana niye bakıyorsun pis fakir” diye yorumlanabilecek “Neyine güvenip, bana yaklaşıyorsun” sözleri geliyor. Oldu mu şimdi?

Uydur uydur ipe diz

Ludovico Einaudi

SİHİRLİ MELODİLER

Çağdaş klasik müziğin en önemli isimlerinden Ludovico Einaudi İstanbul’a geliyor. Ünlü piyanist 11 Eylül akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda şahane bir konser verecek. Ludovico Einaudi’nin sihirli melodileri ve büyüleyici performansını izleme fırsatı elinize pek sık geçmez. Çok duygulanacağınız, ilhamla dolacağınız bir gece olacak.

Uydur uydur ipe diz

Al Di Meola

BU KEZ FARKLI

Eylülde müziğin dünyaca ünlü isimleri ülkemizi ziyaret etmeye devam edecek. Günümüzün en iyi gitaristleri arasında yer alan Al Di Meola, bu kez farklı bir konsept ile sahne almak üzere İstanbul’da olacak. Epifoni organizasyonuyla 26 Eylül akşamı Volkswagen Arena’da gerçekleşecek konserde sanatçı, alışık olduğumuz flamenco - fusion ve akustik trio üçlüsü formatından farklı bir repertuar ile karşımıza çıkacak. Biletler satışta.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder