Uğur Alkapar Yarınlar yokmuş gibi gülmek
HABERİ PAYLAŞ

Yarınlar yokmuş gibi gülmek

Tolga Çevik ‘Tolgshow’ adlı gösterisini hem İstanbul’da hem de Anadolu’nun dört bir yanında sahnelemeye devam ediyor. Önümüzdeki günlerde Trabzon, Mersin, Adana, Antalya, Denizli, İzmir ve Kocaeli’nde Çevik ve yönetmen Fırat Parlak’ın atışmalarıyla ortaya çıkan kahkaha tufanı şovu izlemek mümkün olacak.

Yarınlar yokmuş gibi gülmek

Ben geçen pazartesi Zorlu PSM’nin en büyük salonu, 2 bin 200 kişilik Turkcell Sahnesi’nde izledim kendisini. Salonda bir tane boş koltuk yoktu. Tolga Çevik sahneye çıktığı andan itibaren gülmeye başladık. Bazen o kahkaha düzeyi o kadar arttı ki az daha nefes alamıyordum! Öyle bir komiklik! Stand up var, tiyatro var, doğaçlama var, interaktif durumlar var. Yalnız en azından konunun gelişeceği çerçevenin yazıldığını ve temel bir metin olduğunu düşündüm ama yokmuş! Bu da ‘Tolgshow’un başarısını benim için 10’a katlıyor. Yarınlar yokmuş gibi gülmek ve deşarj olmak için lütfen gidin izleyin.

Haberin Devamı

Yarınlar yokmuş gibi gülmek

UNUTULMAZ BİR YAZ OLACAK

Bu yaz İstanbul’da yabancı yıldızların konserleri açısından çok renkli geçecek. İrili ufaklı gruplar, dev isimler ayağımıza gelecek. Maximum Uniq Açıkhava, Küçükçiftlik Park ve Harbiye Açık Hava’da izleyebileceğimiz bazı konserler şöyle…

Yarınlar yokmuş gibi gülmek

THE BLAZE (LIVE) / 18 MAYIS
ALICE MERTON / 26 TEMMUZ
SCORPIONS / 23-25 MAYIS
DEEP PURPLE / 25 HAZİRAN
PLACEBO / 4 AĞUSTOS
ARTBAT / 20 EYLÜL
IN FLAMES / 1 EKİM
ACCEPT / 17 EKİM
COREY TAYLOR / 26 MAYIS
ALICE MERTON / 26 TEMMUZ
HAUSER / 14 AĞUSTOS
İBRAHİM MAALOUF / 25 MAYIS
BUENA VİSTA ALL STAR / 21 HAZİRAN
YNGWIE MALMSTEEN / 6 TEMMUZ

KAFAMDAN ÇIKARAMIYORUM

Hande Yener ne yapsa sevecek bir insanım ama sağ olsun o da biz hayranlarını asla zorda bırakmıyor. Söz ve müziği kendisine ait, babasına yazdığı ‘Kafandan Bunu Çıkar’ şahane bir şarkı. Sürekli dinliyorum, kafamdan çıkaramıyorum! Popun en saf sularında gezinen, dinleyeni duygu dolu bir yolculuğa çıkaran yumuşacık, sıcacık bir şarkı. Misha’nın sizi anında kucaklayan düzenlemesinin de ‘Kafandan Bunu Çıkar’ı üst bir seviyeye taşıdığını söylemek lazım. Hande Yener daha fazla şarkı yazmalı ve bestelemeli. Hazırda varsa da bir an önce çıkarmalı!

Haberin Devamı

 

Sıradaki haber yükleniyor...
holder