İstanbulİngiltere Investments, döviz bazında kira getirisi sağlayan projeleri tanıtacak

İngiltere Investments, döviz bazında kira getirisi sağlayan projeleri tanıtacak

Paylaş
İngiltere Investments, döviz bazında kira getirisi sağlayan projeleri tanıtacak

İngiltere Investments, döviz bazında kira getirisi sağlayan projeleri tanıtacak

İSTANBUL, (DHA) - İNGİLTERE Investments, 27-29 Eylül tarihleri arasında İstanbul'da lansman düzenliyor. Döviz bazında kira getirisi sağlayan projeleri tanıtacaklarını söyleyen şirketin Genel Müdürü İsmail Gürkan, "Türkler de tıpkı global yatırımcılar gibi Birleşik Krallık'taki fırsatları keşfetti ve yatırım yapmayı sürdürüyor" dedi.

Haberin Devamı

İsmail Gürkan, “Birleşik Krallık Gayrimenkul yatırımı denildiğinde dünyada ilk akla gelen ülkelerden biri konumunda bulunuyor. Türk yatırımcı da tıpkı dünyadaki diğer yatırımcılar gibi güven ve kazanç odaklı olarak yatırımlarını buraya yöneltmek istiyor. Fakat bilgi eksikliği, yeterli danışmanlık alamamak ve güven problemi gibi sebeplerle yatırımcılar biraz geri durabiliyor. 27-29 Eylül tarihleri arasında İstanbul'da düzenleyeceğimiz lansman etkinliği ile hem gayrimenkul projelerini yatırımcıya tanıtacak hem de onların aklındaki soru işaretlerini gidereceğiz" diye konuştu.

Memnuniyet odaklı bir hizmet anlayışı geliştirdiklerini ifade eden Gürkan, “Tüm satış ekibimizle birlikte müşterilerimize en üst düzeyde hizmet sunmak ve onların çıkarlarını korumak için çalışıyoruz. Müşterilerimiz için tüm riskleri en aza indirmek adına, yalnızca güvenilir ve en büyük inşaat firmalarıyla çalışıyoruz. 3 gün sürecek lansman etkinliği yaparak, Berkeley Group'un İngiltere'deki konut projelerini Türk yatırımcılara anlatma fırsatı bulacağız. Etkinlikte sadece projeleri tanıtmayacak, Birleşik Krallık'ta ev satın almayla ilgili tüm sorulara da yanıt vereceğiz. Deneyimli ekibimiz, tüm yanıtları sunmak için mali danışmanlar, avukatlar ve iç mimarlarla birlikte etkinlikte hazır bulunacak" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

'BİRLEŞİK KRALLIK'TA GAYRİMENKUL YATIRIMI YAPMAK İÇİN GEÇ DEĞİL'

Birleşik Krallık'ta gayrimenkul yatırımı yapmak için geç olmadığını vurgulayan Gürkan, “'Birleşik Krallık'ta gayrimenkul yatırımı yapmak için geç mi kaldım?' sorusu bizlere sıkça yöneltilse de cevap kesinlikle hayır. Birleşik Krallık gayrimenkul piyasası için yapılan araştırmalar yüzde 6'ya varan brüt kira getirisi ve önümüzdeki 5 yılda yüzde 22'lik bir fiyat artışı tahminiyle oldukça pozitif. Bu sebeple yatırım yapmak için hâlâ zaman var" dedi.