ManisaManisa'da e-Belediye uygulaması hizmete girdi

Manisa'da e-Belediye uygulaması hizmete girdi

Paylaş
Manisa'da e-Belediye uygulaması hizmete girdi

Manisa'da e-Belediye uygulaması hizmete girdi

MANİSA, (DHA)-MANİSA Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların hayatını kolaylaştırmak amacıyla e-Belediye uygulamasını hayata geçirdi. Bu yenilikçi platform, Manisalıların belediye işlemlerine hızlı ve kolay bir şekilde ulaşmasına olanak sağlayacağı bildirildi.

Haberin Devamı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, dijital dönüşüm çalışmalarına bir yenisini ekleyerek e-Belediye uygulamasını hayata geçirdi. Vatandaşların belediye işlemlerine daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilmesi amacıyla geliştirilen bu uygulamanın, birçok hizmeti tek bir platformda sunduğu belirtildi. Online ödeme, başvuru ve bilgi alma gibi işlemler artık zaman kaybetmeden ve şubelere gitmeye gerek kalmadan yapılmasına olanak sağlıyor. E-Belediye ile Manisalı yurttaşlara 7/24 kesintisiz hizmet sağlanıyor. Dijital dönüşüm çalışmaları kapsamında geliştirilen bu uygulamayla, Manisa'nın modernleşme sürecine katkı sunarak, hizmetlerin daha erişilebilir olmasını hedeflendiği kaydedildi.

E-Belediye ile teknoloji etkin bir şekilde kullanılarak, vatandaş memnuniyetinin artırılması amaçlanıyor. E-Belediye uygulamasına ilişkin açıklama yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, “Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve belediyemizle olan işlemlerini daha pratik hale getirmek için dijital çözümlere ağırlık veriyoruz. E-Belediye uygulamamızla vatandaşlarımız, hizmetlerimize her an her yerden erişim sağlayabilecek" dedi.(DHA)

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLI