TarsusTarsus Belediyesi 100 gün değerlendirme toplantısı yapıldı

Tarsus Belediyesi 100 gün değerlendirme toplantısı yapıldı

Paylaş
Tarsus Belediyesi 100 gün değerlendirme toplantısı yapıldı

Tarsus Belediyesi 100 gün değerlendirme toplantısı yapıldı

MERSİN, (DHA)- MERSİN'de Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Tarsus Belediyesi’nin ‘Hizmette 100 Gün’ değerlendirme toplantısında Tarsus ve Mersin basını ile bir araya geldi.

Haberin Devamı

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Tarsus’ta basın mensupları ile Tarsus Belediyesi’nin hizmetteki ilk 100 gününü değerlendirildi. Başkan Boltaç yapılan hizmetlerden ve projelerden bahsetti. Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Başkan Boltaç, Tarsus’un yüzünü güldüren önemli açıklamalarda bulundu.

Toplantıda Tarsus ve Tarsus’un geleceği ile ilgili konuşan Başkan Boltaç, “Bugün burada, ‘Tarsus'ta Gelecek Var’ mottosuyla, bu kadim şehrin son 100 gününde gerçekleştirdiğimiz çalışmaların detaylarını paylaşmak için bir araya geldik. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Tarsus, kültürü, doğası ve üretkenliği ile tarih boyunca parlayan bir yıldız olmuştur. Bu kadim topraklarda yaşayan herkes gibi bizler de Tarsus’un sahip olduğu potansiyelin farkındayız ve bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. 1 Nisan’da göreve geldiğimiz günden itibaren, Tarsus’un hak ettiği gelişimi sağlamak için büyük bir kararlılıkla ve azimle çalışıyoruz. Şeffaf, katılımcı ve halk odaklı bir yönetim anlayışıyla Tarsus’un her bir köşesinde büyük bir heyecan ve titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Haberin Devamı

‘BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE UYUMLA ÇALIŞIYORUZ’

Tarsus’un tarihine, kültürüne ve insanına yakışır bir belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini ifade eden Başkan Boltaç, “Halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak ve yaşam kalitesini artırmak için önemli adımlar attık. Tüm bu çalışmaların ardında yatan en büyük güç, Tarsus halkının bize olan inancı ve desteğidir. Bu güveni asla boşa çıkarmayacağız. Tarsus’ta gerçekleştirdiğimiz projeler, sadece yerel halkımızın değil, tüm Mersin’in geleceğine de ışık tutmaktadır. Bu doğrultuda Mersin Büyükşehir Belediyesi ile koordineli ve uyumlu bir anlayışla çalışmaktayız. Bu konuda halkımızın bir kaygısı olmasın hizmette ayrışmadan bir bütün olarak tam kadro çalışıyoruz” diye konuştu.

‘MESELEMİZ TARSUS’UN GELECEĞİ’

Bizim meselemiz Tarsus, bizim meselemiz Tarsus’un geleceği diyen Başkan Boltaç, “Bu yolda kim olursa olsun, yolumuza taş koyan ve Tarsus’un geleceğini yok sayan herkes karşısında bizi bulacaktır. İşimizi ciddiyetle yapıyoruz. Geçmişten bu yana çalışkanlığım ve koordinasyon yeteneğimle tanındım. Çünkü meselemiz Tarsus. Kimse, Tarsus’un gelişimini ve kalkınmasını engelleyemez. Bu kentin yararına olmayan hiçbir girişime izin vermedik ve vermeyeceğiz. Çalışmalarımızda şeffaflık ve hesap verebilirlik ilkelerimizin başında gelmektedir ve bu ilkelerden asla taviz vermedik. Halkımıza en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çalıştık. Bu kente zarar vermek isteyen, gelişimini engellemeye çalışan kim olursa olsun, karşısında dimdik duracağız. Tarsus halkının hakkını, hukukunu korumak için gereken her türlü mücadeleyi vermekten çekinmeyeceğiz” ifadesini kullandı. (DHA)

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLI