YenişehirLÖSEV’den kanserle mücadele eden Cengizhan’a destek

LÖSEV’den kanserle mücadele eden Cengizhan’a destek

Paylaş
LÖSEV’den kanserle mücadele eden Cengizhan’a destek

LÖSEV’den kanserle mücadele eden Cengizhan’a destek

Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA)- MERSİN’de yaşan ve tedavi gören kanser hastası 14 yaşındaki Cengizhan Küçük’ün ailesine Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) tarafından 100 bin lira değerin yardım çekinin yanı sıra moral bulması için çeşitli hediyeler teslim edildi.

Haberin Devamı

LÖSEV Sosyal Hizmet Koordinatör Yardımcısı Duygu Uğur Özşen, Yenişehir ilçesinde yaşayan Cengizhan Küçük’ün ailesini evinde ziyaret etti. Duygu Uğur Özşen beraberindeki beraberinde getirdiği çeşitli hediyeleri ve 100 bin liralık hediye çekini Cengizhan Küçük’ün ailesine teslim etti. Temmuz ayında teşhisi konulan ve tedaviye başlayan Cengizhan Küçük ve ailesi LÖSEV’den gelen destek için duygu dolu anlar yaşarken Cengizhan Küçük’ün annesi Safiye Küçük, aniden ortaya çıkan hastalık nedeni ile zorlu bir süreç yaşadıklarını dile getirerek, "Tanımızı Temmuz ayında aldık, bu süreçte hastanedeki diğer hastalar sayesinde LÖSEV’i tanıdık, başvurduk. Ziyaretleri, destekleriyle LÖSEV yetkilileri bizi hiç yalnız bırakmadılar. LÖSEV sayesinde yalnız hissetmiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

LÖSEV, ‘Önce Çocuklar İyileşsin’ çağrısıyla lösemi ve kanser tedavisi gören çocukların tedavi masraflarını ve sosyal ihtiyaçlarını karşılıyor. Aylık düzenli nakdi desteklere ek olarak, yüzlerce aileye 100 bin TL değerin de yardım çekleri iletilmeye başlandı. Türkiye genelinde başlatılan 100 bin TL’lik destek Ankara, İstanbul, Mersin, Antalya, Kocaeli, Muğla, Samsun, Şanlıurfa, illerinde, lösemi ve kanser ile mücadele eden yüzlerce aileye ulaştırılmaya devam edilecek. (DHA)

FOTOĞRAFLI