BodrumBodrum FK seri arayacak

Bodrum FK seri arayacak

Paylaş
Bodrum FK seri arayacak

Bodrum FK seri arayacak

Fırat AKAY / BODRUM, (DHA)

Haberin Devamı

SÜPER Lig'de geçen hafta Hatayspor'u deplasmanda 1-0 yenerek 6 puana ulaşan ve düşme hattından çıkan Bodrum Futbol Kulübü, 7'nci haftada evinde oynayacağı Adana Demirspor karşılaşmasına iddialı hazırlanıyor. Son sırada yer alan rakibini yenip seri yakalamayı amaçlayan yeşil-beyazlılarda, Teknik Direktör İsmet Taşdemir 2'de 2 yapma şansına erişmek istediklerini söyledi. Adana Demirspor'un geçen sezondan bu yana güç kaybettiğini ancak rakiplerine çok saygı duyduklarını belirten tecrübeli teknik adam, "Rakibin teknik direktörü değişti. Muhtemelen yeni hocayla veya mevcut olan hocalardan bir tanesiyle yola devam edeceklerdir. Adana Demirspor'un kadrosuna baktığımız zaman geçen sene o iyi olan kadronun içinde bulunmuş 6 oyuncusu var. Kiralık verdikleri oyuncuları da geri geldi. Dolayısıyla hiçbir zaman yabana atılacak bir takım değil" dedi.

Haberin Devamı

Adana Demirspor'un dış sahada etkili bir takım olduğunu vurgulayan İsmet Taşdemir, "Adana Demirspor deplasmanda oynadığı maçlarda Fenerbahçe'ye 1-0 yenildi, Kasımpaşa'yla 2-2 berabere kaldı. Antalya'da ise 90+8'de gol yiyip mağlup oldu. Rakip deplasmanda çok iyi oynayan bir takım, etkili de oyuncuları var" yorumunu yaptı. Kendi takımının da iyi bir yolda olduğunu belirten Taşdemir, "Bizim de kendimize göre etkili taraflarımız var, iyi bir mücadeleyle, iyi bir oyunla galip gelmek istiyoruz. Dışarıdan gözüktüğü kadar kolay bir maç olmayacak. Özellikle sakat ve cezalı oyuncularımızın çok oluşundan dolayı biraz format değiştirdik. Çok önceden oynadığımız bir formata geri döndük. Maç neyi getirir, neyi götürür bilemiyoruz. Biz hangi formatta oynarsak oynayalım, şuna inanıyoruz, mücadele gücü yüksek olduğu zaman, takım birlikteliği en üst seviyede olduğu zaman ve özellikle takım boyunu en alt seviyeye indirdiğimiz zaman biz hep başarılı olduk" diye konuştu.

TAYLAN ANTALYALI: "EVİME DÖNDÜM"

Bodrum FK'nın yeni transferlerinden orta saha oyuncusu Taylan Antalyalı ise yeşil-beyazlı formayı giydiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Taylan, "Ben Muğlalıyım, buradan çıkalı 16 sene oldu. Tekrar evime, yuvaya döndüğüm için çok mutluyum. Kulübün hedefleri doğrultusunda iyi bir sezon geçirmeyi amaçlıyoruz. İlk kez lige çıkan bir takımız. Bizler de taraftarlarımızla birlikte bu heyecana ortağız. Umarım güzel bir sezon geçiririz. Bir an önce sahada olmak istiyorum, belli bir antrenman eksikliğim var. Bunun üzerine çalışıyoruz. Adana Demirspor önemli bir camia. Güzel, çekişmeli bir maç olacağını düşünüyorum. Onların durumu açıkçası bizi ilgilendirmiyor ama bulundukları duruma göre bence gayet iyi iş çıkarıyorlar. Bizim için çok önemli bir maç, geçen haftayı galibiyetle kapattık ve bu çıkışı sürdürmek istiyoruz" ifadelerine yer verdi. Bodrum FK'da sakatlıkları bulunan Obekpa ve Christophe ile kart cezalısı Fredy maçta forma giyemeyecek. Tedavileri süren Taylan ve Üzeyir'in durumu ise maç günü netlik kazanacak.

Haberin Devamı

(FOTOĞRAFLI)