Magazin Erhan Çelik: Sedef hanım candır

Erhan Çelik: Sedef hanım candır

Paylaş
Erhan Çelik: Sedef hanım candır

Derimod Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedef Orman’ın Gülben Ergen’den olaylı şekilde boşanan Erhan Çelik ile yeni bir ilişkiye adım attığı ortaya çıkmış, fotoğrafları medyaya sızmıştı

HAKAN KIRARSLAN

Erhan Çelik, Twitter hesabına “Her şeyden geçip ‘SEDEF’ kaplı bir hayatta biriktirmeye başladığım umutlarım var” yazmıştı.


2012'DE BOŞANMIŞTI


Erhan Çelik önceki gün Porsche marka aracıyla Etiler Akmerkez’e geldi.



Tek başınaydı. Serafina Restaurant’ta yemek yedi. Lokanta çıkışında yeni ilişkisine dair sorularla karşılaştı. Erhan Çelik “Sedef Hanım candır” yanıtını vermekle yetindi.



Sedef Orman, Fikret Orman’ın ihanetine uğrayınca Eylül 2012’de evliliğine nokta koymuştu.


Çiftin samimi şekilde görüntülendiği fotoğrafın da bir davette çekildiği konuşuluyor.

MARDİN'DE HAFTA SONU TATİLİ


Erhan Çelik ve Sedef Orman, hafta sonunu Mardin'de birlikte geçirdi. Mardius Konak Oteli'nde kalan çift, Mor Gabriel Manastırı'nı da ziyaret etti. Sedef Orman, Instagram'dan Mardin'de kaldıkları otelin fotoğrafını paylaşıp altına "Bir masalın içindeymiş gibi" diye yazdı.

Bu arada takipçileri de aynı fotoğrafın altına "Erhan Çelik'le birlikte olduğunuz haberleri var, tebrikler" diye yazdı.


2016'DA BOŞANDI


Şarkıcı Gülben Ergen ile TRT Ana Haber Spikeri Erhan Çelik, Eylül 2014’te evlenmişti. İddiaya göre; ayrılığa, Gülben Ergen ile 2012’de boşandığı, 3 oğlunun babası Mustafa Erdoğan’ın sık görüşmesi neden oldu.

Bu buluşmalar herkesin gözü önünde İstinye ve Bebek’te yapılınca Erhan Çelik rahatsızlık duydu. Bunu eşi Gülben Ergen’e birçok kez söyledi. Ancak istediği yanıtı alamadı. Bunun üzerine Erhan Çelik boşanma davası açtı.

Gülben Ergen ile Erhan Çelik 6 Aralık 2016'da yollarını ayırdı.

Haberin Devamı