Magazin Survivor'da kim elendi? (23 Nisan 2018) 54. yeni bölüm fragmanı izle!

Survivor'da kim elendi? (23 Nisan 2018) 54. yeni bölüm fragmanı izle!

Paylaş
Survivor'da kim elendi? (23 Nisan 2018) 54. yeni bölüm fragmanı izle!

Survivor'da kim elendi? Survivor 2018'in 53. bölümü dün akşama geldi. Son bölümde Ünlüler ve Gönüllüler hem baraka hem de duş ve yemek için iki ayrı mücadele verdi. Ardından konseyde eleme gecesi yaşandı.

Survivor'da kim elendi? Her bölümü heyecan fırtınası estiren Survivor'ın 53. bölümü dün ekranlara geldi. Survivor son bölümde iki takım, 2 pyun birden oynadı. Art arda oyun kaybeden Ünlüler parkura stresli çıktı. Ardından gece eleme heyecanı yaşandı.

BARAKA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor'da iki takımdan biri kazandığı taktirde yataklı adaya geçerek aynı zamanda waffle makinası kazanacaktı. son oyunlarda art arda başarılı performans sergileyen Gönüllüler yine oyuna iyi başladı ve 10'a 7 kazanmayı bildi.

DUŞ VE YEMEK ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor'da art arda oyun kaybeden Ünlüler, parkura zaten gergin çıktı. Acun, ödülü söylediğinde büyük bir sevinç yaşandı. Ödülü kazanan takım, duş aldıktan sonra tavul şinitzel, zeytinyağlı taze fasulye ve barbunya yiyip kola içecekti. Bu muhteşem ödülü oyun sonunda kazanan taraf Gönüllüler oldu.

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Bu hafta Gönüllüler takımı Ünlüleri resmen dağıttı. Gönüllüler hiçbir şekilde rakip takıma oyun vermedi. İki dokunulmazlığı da kaybeden Ünlüler; Sahra, Adem ve Mustafa Kemal'in ismini eleme adayı olarak belirledi. Dün akşamki SMS oylamasından en az oyu alan Sahra olunca başarılı yarışmacı adaya veda eden isim oldu.

ACUN BİLE ŞAŞIRDI

All Star takımının dağıtılıp ikiye bölünmesi işe yaramış gibi gözüküyor. Cumali'nin gidişiyle büyük bir çıkış yakalayan Gönüllüler, art arda aldığı galibiyet sonrası büyük sevinç yaşıyor. Ünlüler'de ise sinirler gergin... Acun yaptığı yorumda ise "Ben böyle bir şey görmedim" yorumunda bulundu.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Son bölümün ardından 54. bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor yeni bölümde Sahra'nın gitmesi hem Merve'yi hem de Sema'yı gözyaşlarına boğuyor. ​Her ikisi de yoldaşlarını kaybettiklerini söylüyor.



Öte yandan Turabi ise aldığı yenilgiler nedeniyle bir hayli gergin...

SAHRA IŞIK KİMDİR?

Sahra Işık, 1991 yılında dünyaya geldi. Voleybolcu olarak bilinen Sahra, Fenerbahçe’de forma giyerken, bir yandan da modellik kariyeri üzerine çalışmalarda bulundu. 2013 yılında düzenlenen Best Model yarışmasında 3. olarak dikkatleri çeken ve ülkemizi Malezya’da temsil eden Sahra Işık, 2014 ve Survivor All Star'da mücadele eden isimlerden biri oldu.

Haberin Devamı