Eğitim - KariyerAÇIK ÖĞRETİM TARİHLERİ: Açık öğretim kayıtları ne zaman başlıyor, bitiyor? AÖL Açık lise 1. dönem kayıt hangi tarihlerde?

AÇIK ÖĞRETİM TARİHLERİ: Açık öğretim kayıtları ne zaman başlıyor, bitiyor? AÖL Açık lise 1. dönem kayıt hangi tarihlerde?

Paylaş
AÇIK ÖĞRETİM TARİHLERİ: Açık öğretim kayıtları ne zaman başlıyor, bitiyor? AÖL Açık lise 1. dönem kayıt hangi tarihlerde?

Açık Öğretim lise ilk kayıtları ve kayıt yenileme tarihleri gündemde yerini aldı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından AÖL Açık lise 1. dönem kayıtları gündemde yer alıyor. Peki, Açık öğretim kayıtları ne zaman başlıyor, bitiyor? AÖL Açık lise 1. dönem kayıt hangi tarihlerde?

Açık öğretim kayıtları, açıktan okumak isteyen birçok aday tarafından araştırılmakta ve kayıt tarihleri merak edilmekte. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlanan 2024-2025 AÖL kayıt takvimi ve sınav tarihleri de gündemde yer alıyor. Peki, Açık öğretim kayıtları ne zaman başlıyor, bitiyor? AÖL Açık lise 1. dönem kayıt hangi tarihlerde?

Haberin Devamı

AÇIK ÖĞRETİM KAYITLARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Açık Öğretim Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı 1. dönem yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 27 Eylül 2024 Cuma günü sona ermiştir. Yeni bir kayıt dönemi için veya daha fazla bilgi almak için lütfen MEB'in resmi kanallarını takip ediniz.

AÇIK ÖĞRETİM TARİHLERİ: Açık öğretim kayıtları ne zaman başlıyor, bitiyor AÖL Açık lise 1. dönem kayıt hangi tarihlerde

AÖL KAYIT YENİLEME ÜCRETİ NE KADAR, KAÇ TL?

Yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemleri için öğrencilerin, 300 (üç yüz) TL tutarındaki ücreti MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi hesabına https://odeme.meb.gov.tr adresinden, tüm bankaların kredi kartları veya T.C. Ziraat Bankası AŞ, Türkiye Vakıflar Bankası TAO ve Türkiye Halk Bankası AŞ'nin ATM, mobil bankacılık ya da internet bankacılığı hizmetleri aracılığıyla yatırmaları mümkündür.