GündemÇıplak fotoğraflı tuzak! Yeni eş, eski eşin hayatını kararttı

Çıplak fotoğraflı tuzak! Yeni eş, eski eşin hayatını kararttı

Paylaş
Çıplak fotoğraflı tuzak! Yeni eş, eski eşin hayatını kararttı

İstanbul'da A.Ö adlı kadın kendisini aldattığı gerekçesiyle 2022'de kocası C.M.'den boşandı. Boşanmanın ardından C.M., C.M. adlı kadın ile evlendi. Bu evlilik nedeniyle A.Ö ile eski eşi C.M. arasında tartışmalar yaşandı. Atışmalara yeni eş C.M. de dahil oldu. C.M. geçen eylülde, A.Ö.'nün evliyken kocasına yolladığı özel fotoğraflarını A.Ö.'nün arkadaşlarına gönderdi.

İstanbul'da A.Ö. adlı kadın, eski kocası ve karısının başrolde olduğu bir kumpasla büyük mağduriyet yaşadı. A.Ö., kendisini aldattığı gerekçesiyle 2022'de kocası C.M.'den boşandı. Boşanmanın ardından C.M., C.M. adlı kadın ile evlendi. Bu evlilik nedeniyle A.Ö. ile C.M. arasında sosyal medyada tartışmalar yaşandı.

Haberin Devamı

ÖZEL FOTOĞRAFI ELDEN ELE DOLAŞTI

Sabah gazetesinden Atakan Irmak'ın haberine göre, şiddeti artan tartışmaya bir süre sonra yeni eş C.M. dahil oldu. C.M. geçen eylülde, A.Ö.'nün evliyken kocasına yolladığı özel fotoğraflarını A.Ö.'nün arkadaşlarına gönderdi.

TEHDİT DE EDİLDİ

Büyük bir mağduriyetin ortasında kalan A.Ö., irtibata geçtiği C.M.'nin bu kez ağır hakaret ve tehditlerine hakaretlerine maruz kaldı.

ŞİKAYET DİLEKÇESİNDE ŞOK SÖZLER

Yaşadıkları karşısında büyük şok yaşayan A.Ö. soluğu savcılıkta aldı. A.Ö., savcılığa sunduğu dilekçesinde, "Sen ne kadar yüzsüz arsız bir kadınsın. Beni delirtme. Seni İstanbul'a tanıtırım. Çirkin domuz. Kendisini evli adamlara s..ren kadın, çevrene rezil ederim" şeklinde tehdit ve hakaret içerikli mesajlarla karşı karşıya kaldığını belirtti.

Haberin Devamı

SUÇU KOCASINA ATTI

İfadesi alınan C.M., kimseye fotoğraf atmadığını söz konusu mesajları ise eşinin attığını öne sürerek suçlamaları reddetti.

5 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Savcılık, fotoğrafları C.M.'nin gönderdiğini belirledi. C.M., hakkında, 'Özel Hayata İlişkin Görüntü ve Sesleri İfşa Etmek' suçundan 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Şüpheli kadın, ilerleyen günlerde Asliye Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.