GündemJaponya'da deprem mi oldu? Japonya'da kaç büyüklüğünde, kaç şiddetinde deprem oldu? Son dakika Japonya'da deprem!

Japonya'da deprem mi oldu? Japonya'da kaç büyüklüğünde, kaç şiddetinde deprem oldu? Son dakika Japonya'da deprem!

Paylaş
Japonya'da deprem mi oldu? Japonya'da kaç büyüklüğünde, kaç şiddetinde deprem oldu? Son dakika Japonya'da deprem!

Doğu Asya'nın deprem kuşağında yer alan Japonya, kısa süre içinde iki büyük depremle sarsıldı. Peki, Japonya'da deprem mi oldu? Japonya'da kaç büyüklüğünde, kaç şiddetinde deprem oldu? Son dakika Japonya'da deprem!

Japonya'da deprem mi oldu? Merak ediliyor. Japonya'da yaşanan bu depremler, hızlı tren seferlerinin durdurulmasına ve güneybatı bölgesi için tsunami uyarısının yapılmasına neden oldu. Yetkililer, halkı güvenlik önlemleri konusunda bilgilendirirken, durumun ciddiyeti nedeniyle birçok bölgede acil durum tedbirleri alınıyor. Peki, Japonya'da deprem mi oldu? Japonya'da kaç büyüklüğünde, kaç şiddetinde deprem oldu? Son dakika Japonya'da deprem!

Haberin Devamı

JAPONYA’DA DEPREM Mİ OLDU?

Japonya, dakikalar içinde ardı ardına gelen iki büyük depremle sarsıldı. Miyazaki şehrinde meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki depremin ardından, ülkenin batı bölgesinde 7.1 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. Bu durum, bölgede büyük bir paniğe neden olurken, yetkililer hızla harekete geçerek güneybatı bölgesi için tsunami uyarısında bulundu. Hızlı tren seferleri durdurulurken, halkın güvenliği için çeşitli önlemler alınıyor.

JAPONYA’DA KAÇ BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM OLDU?

Doğu Asya ülkesi Japonya'da depremler durmak bilmiyor. Miyazaki şehrinde gerçekleşen 6.9 büyüklüğündeki depremin hemen ardından, ülkenin batısında 7.1 büyüklüğünde bir başka deprem meydana geldi.