Beyinli saray böreğini daha önce duydunuz mu? Duymadıysanız size sadece ne olduğunu değil, tarifini de vereceğiz. Şef Mehmet Yalçınkaya, beyinli saray böreğinin gerek yapım süreci, gerek lezzetiyle sakatatın en iyi kullanıldığı, en yenilikçi yemek olduğunu söylüyor. Biz de sizler için Şef Mehmet Yalçınkaya'nın tarifi ile sizlerle beyinli saray böreği tarifini paylaşıyoruz.
Gastronomi alanında dünyanın en değerli referanslarından biri olan Michelin Rehberi’nin artık ülkemizi de kapsayacağı haberleri, pek çok restoran ve şef için heyecan verici oldu. Yıllardır emek verdiğimiz yeme-içme kültürümüzün geldiği noktanın habercisi olan bu güzel gelişme, gastronomi noktalarımız için yepyeni bir PR çalışmasının da başlangıcı olacaktır.