Hünnap Yemek

Hünnap Yemek Haberleri

Son dakika hünnap yemek haberleri ile ilgili Posta.com.tr'ye eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hünnap yemek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hünnap yemek haber sayfamızda...
Japonlar avuç avuç yiyor! Türkiye'de yetişiyor: Kilosu 80 lira, vücuda bedava vitamin yüklüyor

Japonlar avuç avuç yiyor! Türkiye'de yetişiyor: Kilosu 80 lira, vücuda bedava vitamin yüklüyor

15.04.2024
Çin hurması olarak da bilinen hünnap, bin bir derde deva oluyor. Kilosu 80 ile 125 TL arasında değişkenlik gösteren hünnap, dünya çapında da sıklıkla tüketilen meyvelerin başında geliyor. Özellikle Japonya ve Çin'de hünnap bol bol yeniyor. Türkiye'de özellikle Ege, Marmara ve Akdeniz bölgelerinde yetişen hünnap sindirimden, kas, kemik, diş sağlığına kadar her şeye iyi geliyor.
Antalya, Mersin ve Adana'da yok satıyor! Çinliler her gün 1 bardak içiyor: Gençliğin sırrı buymuş

Antalya, Mersin ve Adana'da yok satıyor! Çinliler her gün 1 bardak içiyor: Gençliğin sırrı buymuş

7.03.2024
Antioksidan açısından zengin olan ve Çinlilerin sıklıkla tükettiği Hünnap, kilo verme üzerinde çok etkili. Kilo vermek için mutlaka vücudunuza uygun bir diyet ve egzersiz programını belirlemelisiniz. Diyet listenize ekleyeceğiniz Hünnap ile de yağ yakımını daha hızlı hale getirebilirsiniz. Hünnap ülkemizde en çok Antalya, Mersin ve Adana'da yetişiyor. Dünyada ise Genellikle Doğu Asya'da, özellikle de Çin ve Kore'de yaygın olarak bulunuyor.
Japonlar avuç avuç yiyor! Türkiye'de yetişiyor: Kilosu 80 lira, vücuda bedava vitamin yüklüyor

Japonlar avuç avuç yiyor! Türkiye'de yetişiyor: Kilosu 80 lira, vücuda bedava vitamin yüklüyor

17.01.2024
Çin hurması olarak da bilinen hünnap, bin bir derde deva oluyor. Kilosu 80 ile 125 TL arasında değişkenlik gösteren hünnap, dünya çapında da sıklıkla tüketilen meyvelerin başında geliyor. Özellikle Japonya ve Çin'de hünnap bol bol yeniyor. Türkiye'de özellikle Ege, Marmara ve Akdeniz bölgelerinde yetişen hünnap sindirimden, kas, kemik, diş sağlığına kadar her şeye iyi geliyor.
Antalya, Mersin ve Adana'da yetişiyor! Çinliler kapış kapış alıyor: Antioksidan kralı meyve

Antalya, Mersin ve Adana'da yetişiyor! Çinliler kapış kapış alıyor: Antioksidan kralı meyve

7.01.2024
Antioksidan açısından zengin olan ve Çinlilerin sıklıkla tükettiği Hünnap, kilo verme üzerinde çok etkili. Kilo vermek için mutlaka vücudunuza uygun bir diyet ve egzersiz programını belirlemelisiniz. Diyet listenize ekleyeceğiniz Hünnap ile de yağ yakımını daha hızlı hale getirebilirsiniz. Hünnap ülkemizde en çok Antalya, Mersin ve Adana'da yetişiyor. Dünyada ise Genellikle Doğu Asya'da, özellikle de Çin ve Kore'de yaygın olarak bulunuyor.
Antalya, Mersin ve Adana'da yok satıyor! Değerini Çinliler biliyor: Bardak bardak içen mum gibi eriyor

Antalya, Mersin ve Adana'da yok satıyor! Değerini Çinliler biliyor: Bardak bardak içen mum gibi eriyor

16.11.2023
Antioksidan açısından zengin olan ve Çinlilerin sıklıkla tükettiği Hünnap, kilo verme üzerinde çok etkili. Kilo vermek için mutlaka vücudunuza uygun bir diyet ve egzersiz programını belirlemelisiniz. Diyet listenize ekleyeceğiniz Hünnap ile de yağ yakımını daha hızlı hale getirebilirsiniz. Hünnap ülkemizde en çok Antalya, Mersin ve Adana'da yetişiyor. Dünyada ise Genellikle Doğu Asya'da, özellikle de Çin ve Kore'de yaygın olarak bulunuyor.
Japonlar avuç avuç yiyor! Türkiye'de yetişiyor: Kilosu 80 lira, vücuda bedava vitamin yüklüyor

Japonlar avuç avuç yiyor! Türkiye'de yetişiyor: Kilosu 80 lira, vücuda bedava vitamin yüklüyor

1.05.2024
Çin hurması olarak da bilinen hünnap, bin bir derde deva oluyor. Kilosu 80 ile 125 TL arasında değişkenlik gösteren hünnap, dünya çapında da sıklıkla tüketilen meyvelerin başında geliyor. Özellikle Japonya ve Çin'de hünnap bol bol yeniyor. Türkiye'de özellikle Ege, Marmara ve Akdeniz bölgelerinde yetişen hünnap sindirimden, kas, kemik, diş sağlığına kadar her şeye iyi geliyor.
Hünnap faydaları nelerdir? Hünnap nasıl tüketilir?

Hünnap faydaları nelerdir? Hünnap nasıl tüketilir?

17.11.2023
Hünnap meyvesi, küçük, yuvarlak veya oval şekilli, sert bir çekirdeğe sahip kırmızı, sarı veya siyah renklerde olabilir. Meyvesi genellikle tatlı ve hafif ekşi bir lezzete sahiptir. Hünnap, tarihsel olarak geleneksel tıpta kullanılmıştır ve bazı kültürlerde çeşitli sağlık yararları olduğuna inanılan bir bitki olarak kabul edilmiştir.
Hasuda tatlısı nasıl yapılır? Hasuda tatlısı tarifi, yapılışı, malzemeler, püf noktası

Hasuda tatlısı nasıl yapılır? Hasuda tatlısı tarifi, yapılışı, malzemeler, püf noktası

4.10.2021
Sinop yöresine ait meşhur tatlılardan biri olan hasuda tatlısı tarifi, 4 malzemeyle yapılan enfes lezzetlerden birisidir. Peki, hasuda tatlısı nasıl yapılır? Kaç dakikada hazırlanır? Sinop'un meşhur hasuda tatlısı tarifi, yapılışı, malzemeler, hazırlanışı ve püf noktası...
Niğde tava nasıl yapılır? Niğde tava tarifi, yapılışı, malzemeler, püf noktası

Niğde tava nasıl yapılır? Niğde tava tarifi, yapılışı, malzemeler, püf noktası

4.10.2021
Niğde'ye özgü lezzetlerden birisi olan Niğde tava tarifi, tadına doyum olmayan enfes bir et yemeğidir. Peki, Niğde tava nasıl yapılır? Kaç dakikada hazırlanır? Her lokmasında ayrı lezzet alacağınız Niğde tava tarifi, yapılışı, malzemeler, hazırlanışı, püf noktası...
Hünnap reçeli nasıl yapılır? Hünnap reçeli tarifi, yapılışı, malzemeler, püf noktası

Hünnap reçeli nasıl yapılır? Hünnap reçeli tarifi, yapılışı, malzemeler, püf noktası

4.10.2021
Çok bilinmeyen meyvelerden biri olan hünnap, reçel olarak yapıldığında tadına doyum olmuyor. Peki, hünnap reçeli nasıl yapılır? Tadına doyum olmayan ve severek yiyeceğiniz hünnap reçeli tarifi, yapılışı, gerekli malzemeler, hazırlanışı ve püf noktası...
Ekim ayında hangi sebze ve meyveleri tüketmeliyiz?

Ekim ayında hangi sebze ve meyveleri tüketmeliyiz?

7.10.2020
Mevsiminde meyve ve sebze tüketimi hem sağlık hem de doğru beslenme açısından oldukça önemli. Hem bağışıklığı güçlendirmek hem de sebze ve meyvelerin lezzeti ve besin değerlerinden yüksek oranda faydalanmak için mevsimine uygun besinleri tercih etmek gerekiyor. Peki, Ekim ayında hangi sebze ve meyveleri tüketmeliyiz merak ediyorsanız "Ekim ayında hangi sebze ve meyveleri tüketmeliyiz" haberimize bir göz atın.
Ramazan sofralarının vazgeçilmezi şerbet nasıl yapılır?

Ramazan sofralarının vazgeçilmezi şerbet nasıl yapılır?

25.04.2020
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ, Osmanlı döneminin vazgeçilmez içeceklerinden olan ancak günümüzde unutulan şerbetin 100 farklı tarifini bir kitapta topladı. "Şerbet nasıl yapılır?" sorusunun cevabını da haberimizde bulabilirsiniz.
Hünnap meyvesi nedir? Hünnap meyvesinin faydaları nelerdir?

Hünnap meyvesi nedir? Hünnap meyvesinin faydaları nelerdir?

11.02.2020
Hünnap, Güney Asya’nın doğusuna özgüdür ancak dünya çapında popüler hale gelmiştir. Hünnap C vitamini kaynağı olarak bilinir. Hünnap nedir, hünnabın faydaları nelerdir sorularının cevapları ise oldukça basittir. Alternatif tıpta hızla kullanılmaya başlayan hünnap meyvesinin faydalarını sizler için araştırıp bir araya getirdik. İşte hünnap meyvesinin faydaları.