KFC Türkiye’nin 18 ay gibi kısa bir sürede üstelik pandeminin de tüm süreçleri etkilediği bir dönemde büyümeye hız verip 100’den fazla restoran açması global arenada ses getirdi. Bu başarıyı 250’nci restoran açılışına katılarak kutlayan KFC Global Üst Yöneticisi (CEO) Sabir Sami, Türkiye’nin sunduğu fırsatlara da değindi.
Türkiye’nin potansiyeline güvendiklerine ve pandemiye rağmen fırsatların arttığına dikkat çeken KFC Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Feliks Boynuinceoğlu, “İlk 11 ayda 50 restoran açtık. 2022’de 8 ilde 100 restoran daha açıp 3 bin kişi alacağız. 5 yılda 500 restorana ulaşmayı hedefliyoruz” dedi. Cirolarının yüzde 40’ının online satıştan geldiğini vurgulayan Boynuinceoğlu, 2021’i şirket için dönüşüm yılı ilan ettiklerini söyledi. /BİLAL EMİN TURAN