Evde yoğurt yapmak isteyenler, en lezzetli ve kıvamlı sonucu elde etmek için farklı yöntemler deniyor. 40 yıllık yoğurtçunun önerdiği bu özel yöntem, yoğurdun kıvamını mükemmel hale getiriyor. Geleneksel bir yöntem kullanarak uzun süre saklanabilecek ve yoğun lezzetli yoğurtlar yapabilirsiniz. Peki, 40 yıllık yoğurtçunun sır gibi sakladığı sır ne? Taş gibi yoğurt nasıl yapılır?
Evde yoğurt yapmak isteyenler, en lezzetli ve kıvamlı sonucu elde etmek için farklı yöntemler deniyor. 40 yıllık yoğurtçunun önerdiği bu özel yöntem, yoğurdun kıvamını mükemmel hale getiriyor. Geleneksel bir yöntem kullanarak uzun süre saklanabilecek ve yoğun lezzetli yoğurtlar yapabilirsiniz. Peki, 40 yıllık yoğurtçunun sır gibi sakladığı sır ne? Taş gibi yoğurt nasıl yapılır?
Yoğurt mayalamak ve kıvamını tutturmak, pek çok kişinin sorun yaşadığı konular arasında bulunuyor. Kimisi taş gibi bir yoğurt yapmanın hayalini kurarken ne yazık ki istediği sonucu alamayabiliyor. Bu problemi çözmek aslında oldukça kolay. O besinden sütün içerisine 2 adet eklemek, taş gibi bir yoğurt elde etmenizi sağlıyor. Peki, hangi yöntem kullanılmalı? Sütün içerisine hangi besini eklemek gerekiyor?
Hazırlardan daha sağlıklı yoğurtlar yapmak tahmin edilenden çok daha kolay. Küçük çocuklara yedirebileceğiniz ve tadına doyamayacağınız yoğurtlar yapmak için dikkat etmeniz gereken bazı noktalar var. Birkaç püf noktasıyla taş gibi yoğurt mayalamanın sırrı...