Turşu tüketimi, vücut için oldukça faydalıdır ve birçok sağlık sorununa karşı koruyucu bir etkiye sahiptir. Düzenli olarak tüketildiği zaman içeriğindeki doğal bileşenler sayesinde bağışıklığı güçlendirir ve vücudun dengesini korur. Farkında olmadan sağladığı bu faydalar, uzun vadede etkisini gösterir. Peki, turşunun faydaları nelerdir?
Havaların serinlemesiyle birlikte gribal enfeksiyon oranlarında da artış yaşanmaya başlandı. Özellikle bağışıklığı düşük olanlar, enfeksiyon kapmamak için doğal yöntemlerin peşine düştü. Aşağıdaki önerileri uygulayarak, kışı hasta olmadan atlatmanız mümkün.
Dünyanın en saygın bilim merkezi Harvard Üniversitesi’nden doktor WilliamLi, 30yılboyunca 700 araştırma raporu üzerinde çalıştı. Bağışıklık sistemini güçlendirmeyi garanti eden, hastalıklara karşı kalkan işlevi gören besinleri açıkladı: