Tavuk, hem düşük kalorili olması ile hem de daha hafif bir lezzete sahip olması bakımından kırmızı etten daha çok tercih edilen bir et türü. Tavuk ile yapılan oldukça fazla tarif bulunuyor. Bu tariflerden biri de bir göçmen yemeği olan tavuk kapama. Balkanlara ait bir lezzet olan bu tarif, tavuk ve pirinçten oluşuyor. Peki, tavuk kapama tarifi ve yapılışı nasıldır, malzemeleri nelerdir, nasıl yapılır? Sizin için tüm detayları ile derledik.
Sevdiklerinize ve sevgilinize 14 Şubat Sevgililer Günü'nde çok özel bir yemek hazırlamak ister misiniz? Nihan Masal Başpınar Akın'dan aldığımız, tavuk ve kırmızı pancar birlikteliğinden ortaya çıkan kırmızı pancarlı çıtır tavuk tarifi bu özel günde sevdiklerinizi hem çok şaşırtacak hem de damağınızda unutulmaz bir lezzet bırakacak. Karşınızda sevginin damağa vuran lezzeti pancarlı çıtır tavuk tarifi, malzemeleri ve yapılışı...