Magazin ‘Çılgın davulcu’ lakabıyla tanınan Ahmet Merih Çelik tarzını yeniledi

‘Çılgın davulcu’ lakabıyla tanınan Ahmet Merih Çelik tarzını yeniledi

Paylaş
‘Çılgın davulcu’ lakabıyla tanınan Ahmet Merih Çelik tarzını yeniledi

Paraşütle havada, deniz altında ve kayak yaparken davul çalarak adından söz ettiren ses sanatçısı ve davul virtüözü Ahmet Merih Çelik, yeni klip çalışmasını tamamladı.

Asma davulunu deniz altında, havada, karada ve kayak yaparak çalarak gözleri üzerine çeken ve 'çılgın davulcu' lakabıyla bilinen ses sanatçısı ve davul virtüözü Ahmet Merih Çelik, “Gece Yüreğime Gel” isimli yeni şarkısının klip çalışmasını tamamladı. Temmuz ayının ilk haftası yayınlanacak olan ve Erbay Aras’ın yönetmenliğinde çekilen klip şarkısının söz ve müziği ise Akın Zurnacı’ya ait. Çelik, tüm dijital platformlarda yayınlanacak tek şarkılık single çalışmasını, Türkiye’de ilk kez ses sanatçısı ve yazar Onur Akay’a dinletti ve oldukça iddialı olduğunu dile getirdi.

Haberin Devamı

Ayrıca Akay’a konuşan yapımcı Anılcan Ege ise “Yapım şirketi olarak değerli sanatçımız Ahmet Merih Çelik ile güvendiğimiz ve inandığımız bir projeye imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz bu proje için işin mutfak kısmında çok emek verdik, çok mesai harcadık ve güzel bir iş çıkarttığımıza inanıyorum. Halkımızın desteğini de alarak gönüllere taht kuracağımıza canı gönülden inanıyorum. Ahmet'in yeni tarzının esas temeli, Türk müzik sektöründeki yaptığımız tarzın tekdüzelikten çıkması, alternatif isimlerin çoğalması.” ifadelerini kullandı.