MagazinDilan Polat ne zaman tutuklandı? Dilan Polat ne kadar süre tutuklu kaldı? Dilan Polat cezaevinde kaç ay, kaç yıl kaldı?

Dilan Polat ne zaman tutuklandı? Dilan Polat ne kadar süre tutuklu kaldı? Dilan Polat cezaevinde kaç ay, kaç yıl kaldı?

Paylaş
Dilan Polat ne zaman tutuklandı? Dilan Polat ne kadar süre tutuklu kaldı? Dilan Polat cezaevinde kaç ay, kaç yıl kaldı?

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, yaklaşık 1 yıl önce kara para aklama suçlamasıyla tutuklanmıştı. Mahkeme, 40 yıl hapis cezası istemiyle yargılanan Polat'ın, tutukluluğuna son vererek tahliyesine karar verdi. Peki, Dilan Polat ne zaman tutuklandı? Dilan Polat ne kadar süre tutuklu kaldı? Dilan Polat cezaevinde kaç ay, kaç yıl kaldı?

Dilan Polat ne zaman tutuklandı? Merak ediliyor ve internet üzerinde araştırılıyor. Dilan Polat, Marmara Ceza İnfaz Kurumu'nda geçirdiği 9 aylık sürenin ardından bugün serbest bırakılacak. Cezaevinde kaldığı süre boyunca sağlık sorunları yaşadığı ve bu süreçte geçirdiği bunalım nedeniyle kendisine zarar verdiği iddia ediliyor. Peki, Dilan Polat ne zaman tutuklandı? Dilan Polat ne kadar süre tutuklu kaldı? Dilan Polat cezaevinde kaç ay, kaç yıl kaldı?

Haberin Devamı

DİLAN POLAT NE ZAMAN TUTUKLANDI?

Dilan Polat, 1 Kasım 2023 tarihinde İstanbul merkezli olarak gerçekleştirilen operasyon kapsamında gözaltına alındı. Operasyonun ardından, 4 Kasım 2023 tarihinde tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu tarihten itibaren yaklaşık 9 ay boyunca tutuklu olarak yargılanan Polat, geçtiğimiz günlerde tahliye edilerek tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Dilan Polat ne zaman tutuklandı Dilan Polat ne kadar süre tutuklu kaldı Dilan Polat cezaevinde kaç ay, kaç yıl kaldı

DİLAN POLAT CEZAEVİNDE KAÇ AY, KAÇ YIL KALDI?

Dilan Polat, 4 Kasım 2023 tarihinde tutuklanarak cezaevine gönderildi ve yaklaşık 9 ay boyunca tutuklu kaldı. Yaklaşık bir yıl sürmesi beklenen tutukluluk süreci, tahliye kararı ile sona erdi. Bu süre zarfında Polat, cezaevinde yaklaşık 9 ay kaldı.