MagazinDilber bana hayatla dalga geçmeyi öğretti

Dilber bana hayatla dalga geçmeyi öğretti

Paylaş
Dilber bana hayatla dalga geçmeyi öğretti

Oyuncu Hazar Ergüçlü, Kanal D'deki 'İnci Taneleri' dizisinde canlandırdığı Dilber'i anlattı. Ergüçlü, "Dilber'i çocuksu buluyorum. Dilber, başıma ne gelirse gelsin her an kendimle dalga geçebileceğimi öğretti bana. Her felaketin beş dakika sonrasında şakasını yapabiliyor. Ancak yetişkin olmayan bir insan bu kadar esnek olabilir” dedi.

‘ACI BENİ DEĞİŞTİRDİ’

Haberin Devamı

USTAYA ÖVGÜ

Kanal D’deki ‘İnci Taneleri’nin ‘Dilber’i Hazar Ergüçlü, Cosmopolitan Türkiye dergisine röportaj verdi. Dizinin senaristi ve ‘Azem’i Yılmaz Erdoğan’dan çok şey öğrendiğini söyleyip “Sette olmayı çok seviyorum. Yılmaz Erdoğan tam bir usta ve hoca. Yılların tecrübesi. Çok uzun sürede, uğraşarak ulaşacağım iki kelimelik cümleye o beni ‘Tak’ diye getiriyor” dedi.

Dilber bana hayatla dalga geçmeyi öğretti

DAHA MERHAMETLİ

Hazar Ergüçlü şunları söyledi: “Babamı kaybettim. Sevdiklerinin ölümü, insanı değiştiriyor. Daha merhametli bir insana dönüştüm. Acıya rağmen hayatı sevebilme, yaşadığından zevk alabilme, toleranslı olabilme gibi birtakım yetileri kazandığım bir dönem geçiyorum.” ‘İnci Taneleri’ yeni sezonda da Kanal D’de ekrana gelecek.

Haberin Devamı