MagazinDudak benim can benim

Dudak benim can benim

Paylaş
Dudak benim can benim

Simge, fizy platformunda POSTA yazarı Kaan Ölker’in ‘Popcast’ programına konuk oldu. Son dönemde dudağına yaptırdığı dolgularla çok konuşulan Simge "Canım bu saatten sonra ne istiyorsa onu yaparım. Benim bedenim, benim dudağım! Böyle mutluyum ve kendimi iyi hissediyorum. Dudağım dışında bir dolgum yok" dedi.

Simge, fizy platformunda POSTA yazarı Kaan Ölker’in ‘Popcast’ programına konuk oldu. Çarpıcı açıklamalar yaptı...

Haberin Devamı

 Dudak benim can benim

‘YALAN LİBİDOMU DÜŞÜRÜR’

* İnsanlar kafalarında yakıştırmalar yapıyorlar. Icardi evli olmasına rağmen bana ‘yenge’ diyorlardı, durumu abarttılar.
* Eski sevgilim beni en yakın arkadaşımla aldattı. Zor atlattım bu durumu ve çok canım acıdı. Bu bir rezillikti. O dönemde bunu kaldıramadım. Bana bunu yaşattıkları için aynılarını yaşamalarını diledim.
* Yalan ve güvensizlik duygusu, enerjisi bozuk her an kötü bir şey yapacakmış gibi duran tipler benim libidomu düşürür.
* Kariyerimin başında beni çok zorladılar, ezdiler. Bu piyasada yapamayacağımı düşündüm. Amerika’ya garson olarak gitmek istedim. Babamla bir telefon konuşmam bu işi bırakmamı engelledi.
* Bizden dünya starı çıkmaz. Bu hayallerin gerçek olamayacağını düşünüyorum. Orada o kadar iyiler var ki, neden bizi tercih etsinler? Orada yapılanların çakmasını yaparak başarılı olabilmemiz söz konusu bile değil.

Haberin Devamı

Dudak benim can benim