MagazinENGİN POLAT TAHLİYE EDİLDİ Mİ? Engin Polat serbest bırakıldı mı, hapisten çıktı mı? Engin Polat cezaevinden çıkacak mı?

ENGİN POLAT TAHLİYE EDİLDİ Mİ? Engin Polat serbest bırakıldı mı, hapisten çıktı mı? Engin Polat cezaevinden çıkacak mı?

Paylaş
ENGİN POLAT TAHLİYE EDİLDİ Mİ? Engin Polat serbest bırakıldı mı, hapisten çıktı mı? Engin Polat cezaevinden çıkacak mı?

Kara para akladıkları gerekçesiyle haklarında 40 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Dilan ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 sanıklı davada yeni gelişmeler yaşandı. Peki, ENGİN POLAT TAHLİYE EDİLDİ Mİ? Engin Polat serbest bırakıldı mı, hapisten çıktı mı? Engin Polat cezaevinden çıkacak mı?

ENGİN POLAT TAHLİYE EDİLDİ Mİ? Sorusu gündemde. ''Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme", "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" ve "Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a muhalefet" suçlarından hakkında açılan dava kapsamında ENGİN POLAT TAHLİYE EDİLDİ Mİ? Engin Polat serbest bırakıldı mı, hapisten çıktı mı? Engin Polat cezaevinden çıkacak mı?

Haberin Devamı

ENGİN POLAT TAHLİYE EDİLDİ Mİ?

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın tutukluluk haline son verildi ve tahliye edilmesine karar verildi. Polat, yargılama sürecini tutuksuz olarak sürdürecek. Son aylık tutukluluk değerlendirmesine itiraz eden avukat Sevinç Horoz’un dilekçesini değerlendiren üst mahkeme Dilan Polat’ın tutuksuz yargılanmasına karar verdi. Marmara Ceza İnfaz Kurumu'nda olan Polat'ın bugün cezaevinden çıkması bekleniyor. Engin Polat ile ilgili henüz bir bilgi bulunmuyor.

ENGİN POLAT TAHLİYE EDİLDİ Mİ Engin Polat serbest bırakıldı mı, hapisten çıktı mı Engin Polat cezaevinden çıkacak mı

DİLAN POLAT SERBEST Mİ BIRAKILDI, NEDEN SERBEST BIRAKILDI?

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, tutuklu bulunduğu davada serbest bırakıldı ve bundan sonra tutuksuz olarak yargılanacak.