MagazinGamze Türkmen kimdir? Kadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Gamze Türkmen kimdir? Kadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Paylaş
Gamze Türkmen kimdir? Kadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Ekranlarına sevilen yüzü Kadir Ezildi’nin sevgilisi bir süredir gündemde yer alıyor ve kiminle nişanlandığı Kadir Ezildi sevgilisi kim, adı ne? Sorusu ile araştırılıyor. Peki, Gamze Türkmen kimdir? Kadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Kadir Ezildi'nin nişanlısı kim? Sorusu, sosyal medya üzerinde gündeme gelen görüntüler nedeniyle gündeme bomba gibi düştü. En Hamarat Benim programının sevilen sunucusu Kadir Ezildi hakkında birçok kez evlilik iddiaları gündeme gelmişti. Peki, Gamze Türkmen kimdir? Kadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Haberin Devamı

GAMZE TÜRKMEN KİMDİR?

Gamze Türkmen, 1 Mart 1993 tarihinde Erzurum'un Yakutiye ilçesinde dünyaya gelmiştir. Şu anda 31 yaşında olan Türkmen, tanınmış ses sanatçısı Fırat Türkmen'in kardeşi olarak bilinir. Eğitimini Erzurum'da tamamlayan Gamze Türkmen, güzel sanatlar fakültesinden mezun olmuştur. Sanatla iç içe büyüyen bir ailede yetişen Gamze Türkmen, ağabeyinin müzik dünyasındaki varlığıyla dikkat çekmiştir.

Gamze Türkmen, televizyon dünyasında "Temizlik Avcıları" ve "En Hamarat Benim" programlarıyla tanınan Kadir Ezildi ile nişanlanmasıyla sosyal medyada gündeme gelmiştir.

Gamze Türkmen kimdir Kadir Ezildinin nişanlısı Gamze Türkmen kaç yaşında, ne iş yapıyor

GAMZE TÜRKMEN'İN İNSTAGRAM HESABI NE?

Kadir Ezildi’nin sevgilisi ve nişanlısı Gamze Türkmen’in İnstagram hesabı henüz bilinmemektedir.

GAMZE TÜRKMEN KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Kadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen, 1 Mart 1993 tarihinde Erzurum'un Yakutiye ilçesinde doğmuştur. 2024 yılı itibarıyla 31 yaşındadır.

Haberin Devamı

KADİR EZİLDİ NİŞANLISI KİM?

Kadir Ezildi’nin sevgilisi ve nişanlısı Gamze Türkmen’dir. Kadir Ezildi dün gerçekleştirdiği söz ile birlikte Gamze Türkmen ile nişanlanmıştır. Gamze Türkmen aslen Erzurum'lu ve Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur.