MagazinHakan Altun damga vurdu! Harbiye'de 'Rota yeniden oluşturuldu'

Hakan Altun damga vurdu! Harbiye'de 'Rota yeniden oluşturuldu'

Paylaş
Hakan Altun damga vurdu! Harbiye'de 'Rota yeniden oluşturuldu'

Hakan Altun, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava'da sevenleriyle buluştu. Yıllara damga vuran şarkıları ve hafızalara kazınan sesiyle binlerce kişiyi hem duygulandırdı, hem de eğlendirdi. Aynı zamanda 'Rota yeniden oluşturuldu' ve 'İlletim' adlı şarkılarını da sevenleriyle paylaşan Hakan Altun büyük beğeni topladı.

Aylin Eldeniz - Posta.com.tr / 'Hani Bekleyecektin' şarkısıyla konsere başlayan Hakan Altun, devamında 'Ağlamak yok yüreğim, Bir telefon, Yorgun yıllarım ve diğer aşk dolu şarkılarını söyleyerek sevenlerine duygu dolu gece yaşattı. 31 Temmuz 2024 Çarşamba akşamı konserine ilk kez gelenler için konserin hep arabesk geçmeyeceğini, eğlenceli şarkılar da söyleyerek keyifli anların yaşanacağını açıklayan Hakan Altun, 'Bana göresin, Düğünse düğün, Vur, Aşk bahçemsin' şarkılarıyla konsere devam etti.

Haberin Devamı

HARBİYE'DE 'ROTA YENİDEN OLUŞTURULDU'

Hakan Altun, Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde geçen yaz Bodrum'da yazdığı 'Rota yeniden oluşturuldu' şarkısını sevenleriyle paylaştı. Hareketli ve tam bir yaz şarkısı olmasıyla dikkat çeken parçaya alkışlar eşlik etti.

Hakan Altun, 'İlletim' şarkısını seslendirmeden önce ise şunları söyledi:

'İLLETİM' MELEK MOSSO'YA EMANET

"Geçen yaz Aydın Kara ile beraber Bodrum - Çeşme yolunda gidip gelirken yazmış olduğum bir şarkıdır. Şarkıyı yazdıktan sonra sevgili dostumuz Melek Mosso'ya emanet ettik şarkıyı. O da çok güzel bir şekilde okudu. Ben şarkıyı kendim için yazmıştım. Bu gece de müsaade ederseniz kendim için okumak isterim.'Hem sevdiğim oldun, hem de illetim..."

Hakan Altun konserde Ferdi Tayfur'dan 'Ben de özledim', Ahmet Kaya'dan 'Kum gibi', Aşık Veysel'den ise 'Uzun İnce Bir Yoldayım' şarkılarını seslendirerek usta sanatçıları konserde andı.

Haberin Devamı