MagazinMazhar Alanson'un kızı Eda Alanson kimdir? Mazhar Alanson'un kızı öldü mü? Mazhar Alanson'un kızı neden öldü, ölüm sebebi ne?

Mazhar Alanson'un kızı Eda Alanson kimdir? Mazhar Alanson'un kızı öldü mü? Mazhar Alanson'un kızı neden öldü, ölüm sebebi ne?

Paylaş
Mazhar Alanson'un kızı Eda Alanson kimdir? Mazhar Alanson'un kızı öldü mü? Mazhar Alanson'un kızı neden öldü, ölüm sebebi ne?

MFÖ grubunun solisti Mazhar Alanson'un kızı kimdir? Merak ediliyor ve gündemdeki haberlerin ardından araştırılıyor. Peki, Mazhar Alanson'un kızı Eda Alanson kimdir? Mazhar Alanson'un kızı öldü mü? Mazhar Alanson'un kızı neden öldü, ölüm sebebi ne?

Mazhar Alanson'un kızı kimdir? Sorusu, Eda Alanson aniden hastalanması ve Ankara'da tedavi gördüğü hastanede vefat etmesinin ardından birçok kişi tarafından araştırılıyor. Mazhar Alanson'un kızı Eda Alanson hakkında çok fazla bilgi bulunmamakta. Peki, Mazhar Alanson'un kızı Eda Alanson kimdir? Mazhar Alanson'un kızı öldü mü? Mazhar Alanson'un kızı neden öldü, ölüm sebebi ne?

Haberin Devamı

MAZHAR ALANSON'UN KIZI EDA ALANSON KİMDİR?

Eda Alanson, ünlü sanatçı Mazhar Alanson ve Hale Alanson’un ilk evliliğinden dünyaya gelmiştir. 50 yaşında hayata gözlerini yuman Eda Alanson, gazetecilik ve metin yazarlığı yapıyordu. Aynı zamanda 2009 yılında Mazhar Alanson'la birlikte "Kirpi" adlı filmde rol alarak sinema dünyasında da yer almıştı. Babasıyla sanat projelerinde de bir araya gelen Eda Alanson, MFÖ'nün "AGU" albümünde yer alan "Muaf" adlı şarkının sözlerini yazmıştı.

Mazhar Alansonun kızı Eda Alanson kimdir Mazhar Alansonun kızı öldü mü Mazhar Alansonun kızı neden öldü, ölüm sebebi ne

MAZHAR ALANSON'UN KIZI ÖLDÜ MÜ?

Mazhar Alanson’un kızı Eda Alanson, 4 Ekim 2024 tarihinde hayatını kaybetti. Ani vefatı, ailesi ve sanat dünyasında büyük bir üzüntüye neden oldu. Eda Alanson, babası Mazhar Alanson'un Hale Alanson ile olan evliliğinden dünyaya gelen ilk çocuğuydu.

MAZHAR ALANSON'UN KIZI NEDEN ÖLDÜ, ÖLÜM SEBEBİ NE?

Eda Alanson, kısa bir süre önce ortaya çıkan ani bir hastalık nedeniyle tedavi görüyordu. Ankara'da bulunan bir hastanede hastalığına karşı yürütülen tüm çabalara rağmen, maalesef yaşam mücadelesini kaybetti. Ölüm sebebi, tedavi gördüğü bu hastalık olarak açıklandı.

Haberin Devamı