MagazinOnur Akay kendisine gelen tehditleri ifşa etti ve şikayetçi oldu

Onur Akay kendisine gelen tehditleri ifşa etti ve şikayetçi oldu

Paylaş
Onur Akay kendisine gelen tehditleri ifşa etti ve şikayetçi oldu

'Felaket Tellalı' olarak bilinen ses sanatçısı Onur Akay, son paylaşımıyla herkesi korkuttu. Yüzü, gözü, dudakları mosmor bir şekilde fotoğraf paylaşan Onur Akay, saldırıya uğradığını söylemişti. Şimdi ise otuzdan fazla tehdit mesajı aldığını belirten Akay soluğu savcılıkta aldı.

Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile “Felaket Tellalı” lakabı ile tanın ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, bu sefer kendisi felaket üstüne felaket yaşadı. Geçtiğimiz sene darp edilerek dişi kırılan Akay, geçtiğimiz hafta ise ikinci kez darp edilmişti. Yumruklu saldırıya uğrayarak tanınamaz hale gelen sanatçı, önceki gece ise yaşadığı olayı anlatmak için sosyal medyada katıldığı bir canlı yayında, baygınlık geçirerek yere yığılmıştı.

Haberin Devamı

 CANLI YAYINDA BAYILMIŞTI

Tansiyon problemi nedeni ile bayıldığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Onur Akay, şimdi ise Instagram’dan kendisine gelen tehditleri ifşa etti ve şikayetçi oldu. Bir Ebru Gündeş fanı tarafından kendisine yorum yapılarak gelen tehdit mesajı ise dikkat çekti. “Yav kardeşim madem gidiyorsunuz bana da haber verseydiniz ya son yumruğu da ben atardım Ebru Gündeş için Yapan arkadaşlar elleriniz dert görmesin, keşke daha fazlasını yapsaydınız ama lütfen bir daha yapacak olursanız haber verin! Sadece siz değil biz de şöyle okkalı bir şeyler yapmak istiyoruz az olmuş çünkü” ifadelerini kullanarak tehdit etmesi ve hedef göstermesi dikkat çekti.

Onur Akay kendisine gelen tehditleri ifşa etti ve şikayetçi oldu

 ŞİKAYETÇİ OLDU

Onur Akay ise paylaşımında, “Magazin yazılarımdan dolayı bu gibi çok sayıda sanatçının fanatiklerinden gelen tehdit mesajlarını ve yorumlarını önemsemiyordum ama artık hepsinden şikâyetçi oldum, olmaya ve ifşa etmeye de devam edeceğim! Maalesef bazı insanlar artık fan ve hayran olmaktan çok fanatik olmuşlar. Sanatçılara hayran kişiler sever, destekler, takip eder. İşte onlar gerçek fandır ve davranışlarında ihlal yoktur! Ancak fanatik kişiler davranışları ile sosyal normları çiğneyen, ihlal eden, sanatçıya aşırı derecede tutkuyla bağlı olan bağnaz kimselerdir. Herhangi bir şeye takıntılı bir şekilde, körü körüne bağlanmayı beyindeki kötü huylu bir tümöre benzetiyorum. Bu bağlılık insana mutlaka zarar veriyor ve düşünceyi felç ediyor.” notunu düştü.

Haberin Devamı

Onur Akay kendisine gelen tehditleri ifşa etti ve şikayetçi oldu