MagazinSafiye Soyman'ın çocuğu öldü mü? Safiye Soyman'ın oğlu Harun Akaröz neden öldü, ölüm sebebi ne? Safiye Soyman'ın oğlu hayatını kaybetti!

Safiye Soyman'ın çocuğu öldü mü? Safiye Soyman'ın oğlu Harun Akaröz neden öldü, ölüm sebebi ne? Safiye Soyman'ın oğlu hayatını kaybetti!

Paylaş
Safiye Soyman'ın çocuğu öldü mü? Safiye Soyman'ın oğlu Harun Akaröz neden öldü, ölüm sebebi ne? Safiye Soyman'ın oğlu hayatını kaybetti!

Sosyal medya üzerindeki iddialar ile gündeme gelen Safiye Soyman'ın çocuğu öldü mü? Sorusu merak ediliyor ve birçok kişi tarafımdan araştırılıyor. Peki, Safiye Soyman'ın çocuğu öldü mü? Safiye Soyman'ın oğlu Harun Akaröz neden öldü, ölüm sebebi ne?

Safiye Soyman'ın çocuğu öldü mü? Sorusu birçok kişi tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Ekranların sevilen yüzü Safiye Soyman, 25 yılı aşkın süredir mücadele eden oğlu Harun Akaröz neden öldü, ölüm sebebi ne? Merak ediliyor. Peki, Safiye Soyman'ın çocuğu öldü mü?

Haberin Devamı

SAFİYE SOYMAN'IN ÇOCUĞU ÖLDÜ MÜ?

Ünlü sanatçının oğlu Harun Akaröz, 25 yılı aşkın süredir mücadele ettiği Multiple Skleroz (MS) hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti.

SAFİYE SOYMAN'IN OĞLU HARUN AKARÖZ NEDEN ÖLDÜ?

Harun Akaröz'ün sağlığı, 1999 yılında MS teşhisi konulmasıyla ciddi bir şekilde bozuldu ve hızla ilerleyen hastalığı nedeniyle yatağa bağımlı hale geldi. Annesi Safiye Soyman, oğlu için her zaman yanında oldu ve onun bakımını üstlendi. Harun Akaröz'ün vefatı, annesi ve aile çevresi için büyük bir üzüntü kaynağı oldu.

Safiye Soymanın çocuğu öldü mü Safiye Soymanın oğlu Harun Akaröz neden öldü, ölüm sebebi ne Safiye Soymanın oğlu hayatını kaybetti

SAFİYE SOYMAN’IN KAÇ ÇOCUĞU VAR?

Safiye Soyman'ın iki çocuğu vardır. İlk evliliğinden olan kızı Ümran Erler 44 yaşında, oğlu Harun Akaröz ise 43 yaşındadır. Soyman, çocuklarıyla olan ilişkisi ve kariyeriyle sık sık gündeme gelmektedir.