SporFenerbahçe'de Rabiot heyecanı! Yılın transfer çalımı

Fenerbahçe'de Rabiot heyecanı! Yılın transfer çalımı

Paylaş
Fenerbahçe'de Rabiot heyecanı! Yılın transfer çalımı

Fenerbahçe, bonservisi elinde olan Adrien Rabiot’u alarak orta sahayı iyice güçlendirmek istiyor. Fransız yıldız için Mourinho’nun kararı bekleniyor.

Fenerbahçe, Sofyan Amrabat sonrasında orta sahaya bir yıldız daha alıyor. İsmi Galatasaray ile de anılan Fransız oyuncu Adrien Rabiot ve menajeri ile dün çetin bir pazarlık yaşandı. Juventus ile sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki Rabiot’un, Avrupa’da transferin bitmesiyle tercih şansı azaldı. Suudi Arabistan’a gitmek istemeyen Rabiot’un Fenerbahçe’ye gelmek için ücretinde indirim yaptığı da öğrenildi.

Haberin Devamı

DEĞERİ 35 MİLYON EURO

Fred, Amrabat ve İsmail gibi ön liberoda görev yapan, bunun yanında merkez orta saha ve orta sahanın solunda da oynayabilen Rabiot’un piyasa değeri 35 milyon euro görünüyor. Rabiot için teknik direktör Jose Mourinho’nun kararı belirleyici olacak. Rade Krunic’in gitmesiyle bu bölgede oluşan boşluğu da Rabiot’un doldurması düşünülüyor.

DJİKU YETİŞECEK

Alanya maçında sakatlanan Djiku, Gana Milli Takımı’ndan affını istemişti. 30 yaşındaki stoper dün arkadaşları idman yaparken, tedavisine devam etti. Özel program dahilinde çalışan Djiku’nun 15 Eylül’deki Kasımpaşa maçına yetişebileceği öğrenildi.

ZOR SÜREÇ SİZİN İÇİN ŞANS

Fenerbahçe 4 günlük izinden sonra Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Jose Mourinho idman öncesi yaptığı kısa konuşmada, “Milli takımlara giden oyunculardan eksik çalışacağız. Bu dönem, daha az şans bulanlar için bir fırsat. Bu şansı iyi kullanın, Zor bir sezon olacak ve hepinize ihtiyacım var” uyarısı yaptı.

Haberin Devamı

KENDİNE DEĞİL TAKIMA OYNA

Transfer olduğunda, “Sol kanatta fırtına gibi eser” denilen Maximin, görev aldığı maçlarda henüz patlama yapamadı. Teknik direktör Jose Mourinho, Fransız oyuncuyu uyardı. “Kendine değil, takıma oyna. Bu formunla ilk 11’deki yerini kaybedersin” dediği Maximin’e, “İrfan Can ve Oğuz Aydın daha hazır görünüyor. Bir an önce toparlan” ifadesini kullandığı da öğrenildi.

KRUNİC’E LAZERLİ VEDA

Fenerbahçe taraftarları, geçen sezonun devre arasında takıma katılan ve beklentileri karşılayamayan Rade Krunic’in gidişini ilginç bir şekilde kutladı. Krunic için 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne lazerle, “Güle güle Krunic” yazıldı. Sarı-lacivertli taraftarlar bu görseli beğeni yağmuruna tuttu.