A. Yavuz Kocaömer Bugün söz okurlarımızın
HABERİ PAYLAŞ

Bugün söz okurlarımızın

Haberin Devamı

Sevgili okurlarımız, sizlerden çok sayıda mektup, faks ve e-mail aldık. Bu nedenle bugünkü köşemizi sizlere ayırdık ve “Söz sizin” diyoruz. İşte sizden gelen mesajların bazıları...

'Acun Ilıcalı'dan destek bekliyorum'

Sizin aracılığınızla Acun Ilıcalı’ya seslenmek istiyorum. Uzun süredir cezaevindeyim. Maddi-manevi desteğim yok. İhtiyacım olan 1 adet L beden eşofman takımı, 40 numara spor ayakkabı ve 2 adet Survivor’da giydiğiniz kurukafalı tişörtlerden rica ediyorum.

Maddi yönden sıkıntım var. İyi ki varsınız.

Refik Bulgan Babaeski A-3 Tipi Kapalı Cezaevi 2. Koğuş/Babaeski

‘Yiyecek ve hastane parası gönderin’

Yüzde 44 engelliyim. Çalışamıyorum. Yiyecek, ilaç ve hastane parası için yardım rica ediyorum.

Ahmet Adıgüzel/ Kütahya Tel: 0539 824 13 31

‘Borcum çok zor durumdayım’

Yüzde 50 ortopedik engelliyim. Geçirdiğim ameliyatlar nedeniyle yürüyemiyorum. Evim kira, engelli maaşımdan başka gelirim yok. Elektrik, su borcum var. Kira borcum birikti, zor geçiniyorum. Kimsem yok. Duyarlı iş adamlarına ve yardımseverlere sesleniyor, maddi ve manevi yardımlarınızı bekliyorum.

Erdal Korkmaz Tel: 0544 872 48 71

‘Ali Ağaoğlu’ndan yardım istiyorum’

6 yıldır cezaevindeyim, 4 yılım daha var. 2016 YGS’ye girdim ve kazandım. Açık cezaevinde üniversiteye gidip gelme hakkımız var. Maddi durumum kötü. Cezaevinden üniversiteye gidip gelmek için yol parasını karşılayamıyorum.

Bu konuda da iş adamı büyüğümüz Ali Ağaoğlu’ndan maddi yardım bekliyorum. Murat Yıldırım Dalaman Açık Cezaevi / Muğla

‘Turgay Tanülkü sesimi duyar mı?

28 yaşındayım. 6.5 yıldır cezaevindeyim. Daha 14 yılım var. Buradan Turgay Tanülkü Ağabeyim’e sesleniyorum. Bartın Kapalı Cezaevi’nde tiyatro oyununda beraber fotoğraf çektirmiştik.

O güzel abimden arkadaşım ve bana 2 adet XL eşofman takımı ve 2 adet 43 numara spor ayakkabı göndermesini istiyorum. Şimdiden çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Doğan Katırcıoğlu Bartın Kapalı Cezaevi B-23 Koğuşu

‘Nikah kıymamız şart’

1.5 yıldır cezaevindeyim. Cezaevine girmeden önce maddi sıkıntılar yüzünden 8 yıllık evliliğim bitti. Ama eşimle birbirimizi seviyoruz. Eşimi ve kızımı 1.5 yıldır göremiyorum. Ayrıldığım eşim, benimle tekrar evlenmek isteğini dile getirmiş. Eski eşimle cezaevinde görüşmemiz için nikah şart. Ama param yok.

Nikah için iş adamlarından, yardımsever okurlarımızdan PTT havalesi ile cezaevine yardım göndermelerini rica ediyorum. Ayrıca 44 beden takım elbise, 43 numara ayakkabı ve kışlık kıyafet yollarsanız memnun olurum.

Numan Önder T Tipi Kapalı Cezaevi /Tokat

‘Mektup yazar mısınız?’

■ Engelli insanların ve biz mahkumların seslerini duyurduğunuz için size çok teşekkür ederim. İnsan düşüncelerini belli kalıplar içerisine koyup hayatlarına duvar örüyorlar. Benim etrafımda gerçekten duvar örülü. Esaret içerisinde yaşadığım bu zamanda yalnızlığımı paylaşabilecek sade, yalansız kişilerden mektup bekliyorum.

Yasin Gürses 6 no’lu Cezaevi C-8 Koğuşu Silivri/ İstanbul

■ 2 yıldır cezaevindeyim. Daha 13 senem var. Benim arayanım, soranım, arkadaşım yok. Siz mahkum arkadaşlarımdan ve dışarıda özgür dostlardan mektup istiyorum. Burada kendimi çok yalnız hissediyorum.

Eğer bana mektup yazarsanız cevabını göndereceğimden emin olabilirsiniz.

Volkan Özlem E Tipi Kapalı Cezaevi İnfaz Kurumu Oda C 14 Karatay / Konya

‘Beşiktaş forması ve kitap yollar mısınız?’

4 yıldır cezaevindeyim. Öğrenciyim, üniversiteye hazırlanıyorum. Kaybettiğim yılları kendimi geliştirerek kazanmaya çalışıyorum. Bunu kitaplara borçluyum. Sizden kitap istiyorum. Bir nebze daha mutlu olabilmek için Beşiktaş forması gönderir misiniz?

Kısmet Aktunay Kadın Kapalı Cezaevi B Blok 8.Koğuş Tarsus / Mersin

Sıradaki haber yükleniyor...
holder