A. Yavuz KocaömerTMPK sponsorlarla gücüne güç katıyor
HABERİ PAYLAŞ

TMPK sponsorlarla gücüne güç katıyor

Türkiye Milli Paralimpik Komitesi (TMPK), Paris 2024 Paralimpik Oyunları öncesinde gücüne güç katıyor. Sponsorluk anlaşmalarıyla birlikte, TMPK’nın başarı yolculuğuna Toyota, P&G, Shell, Ülker ve BtcTurk gibi dev markalar destek veriyor. Her bir markanın katkısı, sporcularımızın hedeflerine ulaşmasına ve Türk sporunun uluslararası arenada daha da güçlenmesine yardımcı olacak.

P&G İLE ‘YILDIZ ANNELER’

P&G, Türkiye’de spor kültürünü yaygınlaştırmak ve çocukları spora teşvik etmek amacıyla 2014 yılında başlattığı ‘Yıldız Anneler Projesi’ ile önemli başarılara imza atıyor. P&G, bu proje kapsamında Türkiye Milli Paralimpik Komitesi (TMPK) ile iş birliği yaparak 10 paralimpik sporcu ve annesine destek veriyor. Paris 2024 Paralimpik Oyunları öncesinde, P&G’nin sporcularımıza sunduğu bu değerli destek, hem paralimpik sporcularımızın hem de annelerinin zorlu yolculuklarında yanında olmayı hedefliyor. TMPK Başkanı Dr. Av. Murat Aksu, P&G’nin Yıldız Anneler Projesi ile sağladığı destek sayesinde, sporcularımızın sınırsız çabaları ve P&G’nin kapsayıcı yaklaşımıyla büyük başarılara imza atacaklarına inanıyor. P&G’nin desteği, sadece sportif başarıların ötesinde, toplumda Paralimpik Hareket’in benimsenmesi ve farkındalığın artırılması adına büyük bir anlam taşıyor.

Haberin Devamı

TOYOTA: ÜLKE SINIRLARINI AŞAN DESTEK

Toyota, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi’nin (TMPK) global sponsoru olarak, engelli sporcuların başarılarına destek olmaya devam ediyor. Toyota’nın sürdürülebilir kalkınma hedefleri doğrultusunda yürüttüğü ‘Start Your Impossible’ (İmkansızı Başlat) kampanyası, engelli bireylerin spor yapma imkanlarını artırmayı ve toplumsal farkındalık yaratmayı amaçlıyor. Bu çerçevede, TMPK’nın etkinliklerine verdiği destekle, Toyota Türkiye de engelli sporunun gelişimine ve engelli sporcuların uluslararası arenada başarılı performans göstermesine katkıda bulunmayı hedefliyor. 

SHELL: ULUSLARARASI BAŞARIYA KATKI

Shell, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi (TMPK) ile iş birliği yaparak engelli sporcuların ve paralimpik alanındaki çalışmaların destekçisi olmayı taahhüt etti. Bu iş birliği, Shell’in sürdürülebilirlik ve sosyal sorumluluk konusundaki kararlılığını yansıtırken, engelli bireylerin spor yoluyla topluma kazandırılmasını ve yeteneklerini sergilemelerini hedefliyor. Shell’in desteği, paralimpik sporcuların daha iyi imkanlara sahip olmasını sağlayarak, Türkiye’nin bu alandaki uluslararası başarılarına katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Haberin Devamı

TMPK TARİH YAZMAYA HAZIRLANIYOR

TMPK, Paris 2024 Paralimpik Oyunları öncesinde, Toyota, P&G, Shell, Ülker ve BtcTurk gibi dev markaların sponsorluğuyla gücüne güç katıyor. Bu sponsorluklar, sporcularımızın her türlü ihtiyaçlarının karşılanmasına, onların en iyi performansı sergilemesine ve Türk sporunun uluslararası başarılarını artırmasına yardımcı olacak. Türkiye, bu büyük desteklerle birlikte, Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda tarih yazmaya hazırlanıyor.

ÜLKER: İLHAM VEREN HİKAYELER

Ülker, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi (TMPK) ile iş birliği yaparak, sporcularımızın yalnızca fiziksel değil, duygusal ve psikolojik açıdan da güçlenmelerine destek oluyor. Ülker’in sponsorluğu, sporcularımızın kendilerine olan güvenlerini artırırken, hayallerine ulaşmaları için gereken motivasyonu sağlıyor. Bu değerli iş birliği, sporcularımızın azim ve kararlılıkla hedeflerine ulaşmalarına olanak tanırken, toplumsal farkındalığı da artırıyor. Ülker’in desteği, yalnızca sportif başarıları değil, aynı zamanda sporcularımızın hikayeleriyle ilham vermelerini de mümkün kılıyor.

Haberin Devamı

BTCTURK: DEĞİŞİM SPORLA BAŞLAR

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin resmi sponsoru olan BtcTurk, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi (TMPK) ile de resmi anlaşma imzalayarak ana sponsor oldu. Şirketten yapılan açıklamaya göre; BtcTurk Türk sporunu, yaptığı güçlü sponsorluk anlaşmalarıyla desteklemeyi sürdürüyor. ‘Değişim Sporla Başlar’ sloganıyla, toplumda farklı engel gruplarındaki gençlerin spora kazandırılmaları için destek veren Türkiye Milli Paralimpik Komitesi, finansal teknoloji şirketi BtcTurk ile ana sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşmayla birlikte 2024 Paris Paralimpik Oyunları öncesinde BtcTurk, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi (TMPK) Ana Sponsoru oldu.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder