Dr. Haydar DümenEşinize sordunuz mu?
HABERİ PAYLAŞ

Eşinize sordunuz mu?

Haberin Devamı

Erkekler santim ve sayısal değerler peşinde koşuyor. Beyler, cinsellikte önemli olan iki tarafın keyif alması. Kendi kendinize rekor denemesi yapıp kadını bıktırmayın. Sorun bakalım, yatak odasındaki her şeyden memnun mu?

BÖYLE SORU YOK !

Karım fantezilere bile tepki vermiyor

3 yıllık evliyim. Karım isteksiz. Ancak ayda 1 kere ilişkiye girmek aklına gelir. Türlü türlü fanteziler hazırlıyorum ama tepkisiz kalıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bana yardım edin.

CEVAP Değerli okurum, kadının hayatın cinsellik kitabını hiç açmamış. Sofraya oturuyor ama çatal, bıçakla yemeyi bilmiyor. Bir lokantaya gittiniz, mayonezli, soslu yemekler geldi. Onları görmek bile istemiyor. Asıl önemlisi, iştahtan kesilmeyi bırak iştah duymuyor. İştah da damağın altındaymış. O altlarda iştahın ipucunu yakalamanız için ikiniz birden bir bilenden yardım almalısınız.

GÜNÜN SORULARI

Artık icraata geçmek istiyorum

21 yaşındayım, çok çekingenim. Haftada 3-4 defa mastürbasyon yapmaktan sıkıldım. Artık icraata geçmek istiyorum. Ama kıza nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum. Bana yardım edin.

CEVAP Değerli okurum, daha işin “Merhaba”sında şansını ya da birinci raundu yitirdin. Kızlar aşklarından ölüp bitseler bile “Hadi gel” demezler. Bu konuda iki faktör önemlidir. 1) Kendinde o sözü söyletecek beğeniyi yaratmak. 2) Söyleyecekleri örtülü sözlerin şifrelerini çözmek. İşte o sözlü ve hareketli şifrelerden örnekler vereyim, gerisi sana kalmış. Kız “Bu saatte sevdiğim TV dizisi vardı”, “Biraz üşüdüm, elimi tut” diyorsa... Sandalyede ya da bankta otururken başını omzuna yaslıyorsa, gözünü gözünden ayırmıyorsa... İkide bir “Acaba görünür müyüz?” diye soruyorsa, “Çok heyecanlıyım, kalbim çarpıyor, nabzıma bak” diye konuşuyorsa okumasını bilene daha neler neler... Bu yıllar böyle tecrübeyle geçer. Alkıış sizin de başınız göğe değer!!!

Neden doymak bilmiyorum

yaşındayım, düzenli bir seks hayatım var. Artık ben can yakmaktan zevk alır oldum. Her ilişkim 45-50 dakika sürüyor. 10 dakika sonra tekrar ilişkiye girmek istiyorum. Hem geç boşalıyorum hem de doymuyorum. Neden böyleyim?

CEVAP Değerli okurum, ne olacak kadınların ya da evleneceğin kızın hali? Halkımız “Böylesi düşman başına” der. Düşman da olsa o kadının ne suçu var ki! İyi niyetle evleneyim derken başına balyoz vurmuş gibi olursun. Diyelim ki evlendin ya da bir sevgili buldun. Onu dünyaya geldiğine pişman eder, cinsellik defterlerini dürersin! Eğer durumundan gizli ve örtülü bir övünç çıkarıp hayal peşinde değilsen, kıyma yavrum. Onlar da anasının kuzusu. Sen boğalık peşindeysen boğadan büyük filin ayakları altında ezilmeyesin.

Karım zevk almıyor

29 yaşındayım. 3 yıllık evliyim. Karım 3 yıldır zevk alamıyor. Bunun bir tedavisi var mı? Karım bundan çok kötü bir şekilde etkileniyor.

CEVAP Değerli okurum, tedavisi kolay değil. Bu biraz da organ ve kimlik sorunu. Bir profesyonel yardım almanızda yarar var.

Yaptıktan sonra pişman oluyorum

17 yaşındayım. Erken boşalıyorum. Mastürbasyon yaptıktan sonra isteksizlik ve pişmanlık duyuyorum. Tedavisi nedir?

CEVAP Değerli okurum, bunun tedavisi derslerine çalışmak, işine, gücüne yoğunlaşmak. Evlendiğinde erken boşalma tedavi edilir. Her erkekte boşalmadan sonra isteksizlik olur. Doğrusu budur. Şimdilik gözlerini yukarılara kaldır. İstikbal göklerdedir gibi. İstikbal beyindedir. Biraz onun uğraş, onu geliştir.

Krem sürsem işe yarar mı?

Penisim 13 santim. İlişki için yeter mi? Penisi büyüten kremler var, yarar sağlar mı?

CEVAP Değerli okurum, cinsel organını büyütmeye ihtiyacın yok. Normaldir, yeterlidir. Pomat momat hiçbir şey büyütmez. Normal sayıda haftada 1-2 kez mastürbasyon yaparsın. İşine bakarsın. Okuyorsan bir gün meslek diplomanı alırsın. Görüyorsun, önünde büyük amaç ve işler var. Santimlerle uğraşma.

Kız dalga geçti

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilk kez ilişkiye girdik. Ama penisimin küçük olması nedeniyle dalga geçti. Çözümü var mıdır?

CEVAP Değerli okurum, penisinin sertleşmiş hali kaç santim? Buna kız arkadaşın mı karar verecek? Yoksa uzmanlar mı? Hadi şu santimini yazıver. Ben sana doğru yanıt vereyim.

Vajinam darmış

26 yaşında, nişanlı kızım. Nişanlımla birlikte olmaya karar verdik ama ilişkiye giremiyoruz. Nişanlım vajinamın dar olduğunu söylüyor. Evlendiğimiz zaman da sorun devam eder mi?

CEVAP Sevgili okurum, korkacak bir şey yok. Vajina kasları iradeye bağlı çalışmadığından bünyesel özellikten ya da korku, çekingenlik ve heyecandan kasılıp kapanabilir. Bunun bir adı da vajinismustur. Evleneceksiniz. İlk geceyi problem gibi görmez, heyecansız, sakin kendinizi alıştırmak için 5-10 günlük bir bekleme süresini de göze alırsanız birleşmenin gerçekleşeceğine inanıyorum. Ama 1-2 ay içinde sonuç alınmazsa o zaman tedavilik bir durum var demektir.

Karım her gece birlikte olmak istemiyor

47 yaşındayım, 17 yıllık evliyim. Karımla son yıllarda haftada 3-4 kez ilişkiye giriyoruz. Ama ben her gece cinselliği yaşamak istiyorum. Ama karım bu işe sıcak bakmıyor. Ne olacak bu durum?

CEVAP Değerli okurum, işin sırrı kadını bıktırmamakta. Bu kural her yerde geçerlidir. Eşin adına sayıyı azalt demem sonucu değiştirmeyecek. Yani davulun tokmağı elinizde, sesi bana bırakıyorsunuz. Dengeyi kurun, partnerinize nasıl olması gerektiğini hemen sorun.

Henüz milli olmadım

17 yaşındayım ve henüz milli olamadım. Çok istiyorum. Öyle istekliyim ki günde 3 kez boşalıyorum. Acaba zararlı mı?

CEVAP Değerli okurum, milliliğin sınırına bile yaklaşmamışsın. Gelecekte milli olduğunda pek beklediğini de bulamayacaksın. Öyle çok heveslenme, iştahın kursağında kalmasın. Çünkü o milli olmanın yasal koşulları evlilikte ya da genelevde gerçekleşiyor. Evlilik için çok küçüksün. Genelev koşullarını içine sindirebilecek misin? Bu konuda yavaş tempo ile koş. Zamanı iyi değerlendir, bir denge kurulur diye umuyorum.

Sürekli mastürbasyon yapıyorum

Geçen gün 3 kere mastürbasyon yaptıktan sonra akşam 2 kadınla birlikte oldum. Kendimi durduramıyorum. Artık bu işe bir çare bulmam lazım. Ne önerirsiniz?

CEVAP Değerli okurum, haftada 2-3’e gençlere izin veriyorum. Sizler günde 2-3’le doymuyorsunuz, kanmıyorsunuz. Öteki dozu aşmış alışkanlıklar gibi bu tutkuya kapılmayın. Yoluna devam eden zarar görür. İradesini kullanan adam olur.

Sevgilim oral seks yapmamı istiyor

Uzun süredir bir sevgilim var ve benden oral seks yapmamı istiyor. Ama ben sakıncalı olduğunu düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, ne yaparsan yap. Konunun bu bölümü beni nasıl ilgilendirir ki? Sakıncalı buluyorsan yapmazsın. Sakıncalı bulmayan yapar. Ben kimin elini, kolunu bağlayacağım ki? Ve o saatte beni kim dinler ki? Ama sen bana sakıncasını bir bir sorsaydın. Yani mikrop alır mıyım, kızlık zarım bozulur mu? gibi. O zaman bilimsel bir yanıt verirdim.

GÜNÜN SÖZÜ

Bilgi çatal, bıçak gibidir. Kullanmasını bilmiyorsanız yediğinizi üzerinize dökersiniz. H.D.

13

Sıradaki haber yükleniyor...
holder