Filiz Özkol11 Temmuz 2024 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

11 Temmuz 2024 günlük burç yorumları

KOÇ: Kâr getiren işleri iyi takip ediyor ve duygularınızı işinize karıştırmıyorsunuz. Bugün, yeni iş bağlantıları için uygun bir gün değil. Olayları iyi irdelemeli fakat, hemen karar vermemelisiniz. Beklemeyi öğrenmelisiniz.

BOĞA: Sevdiğiniz insanla bir yere giderken herhangi bir sorun olmuyor. İki iyi aşık görüntüsü sergiliyorsunuz. Fakat, arkadaşlarınızla bir yerde toplu sohbetlere başlayınca; sanki tılsım bozuluyor, aranızda soğuk hava esiyor.

İKİZLER: Yeni işinizle ilgili yoğun temponuz yüzünden, sevdiklerinizle aranıza mesafeler girdi. Sürekli hareket halinde olmanız sizi mutlu ediyor. Yönetici gezegeniniz Merkür, ortak ilişkiler konusunda size destek vermeye devam ediyor.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İçsel olarak hep tercih edilen kişi olmak istiyorsunuz. Bu alanda yapamayacağınız şey yok. Kaybettiğiniz zamanı kazanmak sizin elinizde. Eski hatalarınızı tekrarlamamalısınız. Alçak gönüllü olduğunuz zaman kazanacaksınız.

ASLAN: Görüşeceğiniz konu sizin için ekonomik avantajlar sağlayabilir. Bu nedenle karşınızdaki kişiye karşı bilgiçlik taslamayın. Konuya da çok hâkim olabilirsiniz. Alçak gönüllü davranmakla çok şey kazanacaksınız. Unutmayın.

BAŞAK: Aşkta zor fakat, ilgi çekici günler yaşıyorsunuz. Karşıt Neptün size olumlu destek verirken, aşırı hassasiyet ve derin duygularda yoğunlaşma var. Yakın geçmişinizdeki olaylar, istemeseniz de aşkınıza pürüzler sunuyor. Sabretmelisiniz.

TERAZİ: Yaptığınız işle ilgili abartılı konuşmayın. Bugünün de diğer günlerinizden farkı yok. Yorgunluğunuzla ilgili sitemli hareket edip, kendinizi naza çekmeyin. Bu durumda anlayış gösterecek yakınlarınız bile uzak kalıyor.

AKREP: Doğru bildiğinizden şaşmıyor olmanız, çevrenizi oldukça kızdırıyor. İnatçı yapınızı biliyor, fakat kendinizi dizginleyemiyorsunuz. Bugün, olaylar karşısında soğukkanlılığınızı kaybetmemeli, daha ılımlı olmalısınız. Sakinliğe ihtiyacınız var.

YAY: Bugün, kendinizi ön plana çıkaracak davranışlar içine girmeniz, sevdiğiniz kişiyi çok kızdırıyor. Ona karşı biraz duyarlı olmalısınız. Son günlerde onu çok fazla ihmal ettiniz. Ve o artık, bu huylarınıza tahammül edemiyor.

Haberin Devamı

OĞLAK: Birlikte olduğu kişiden ayrılmak üzere olanlar; sahip oldukları mülk ile ilgili olarak, konuya anlayışla yaklaşmalıdırlar. Sert tavırlarla, bir yere varamayacaklarının bilincinde olmaları, onları avantajlı duruma getirecektir.

KOVA: Sorumluluktan kaçmak yok. Kendinizi neşesiz hissettiğiniz zaman, çevrenize surat asıyorsunuz. Çocuk gibi bir yapınız var. İsteklerinizin, anında olmasını istediğiniz için, kayıplar sizin suçunuz. Kendinizi fazla abartmayın.

BALIK: Tutkulu yapınızı iş yaşantınıza da yansıtıyorsunuz. Çevrenizdeki herkes bu huyunuzu hem takdir ediyor hem de kızıyor. Size yetişmek gibi bir zorunlulukları olduğuna kendilerini inandırmışlar, gizli yarış durumundalar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder