Filiz Özkol12 Temmuz 2024 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

12 Temmuz 2024 günlük burç yorumları

KOÇ: Sizi anlamak çok zor. Bu özelliğinizden gizli bir zevk duyuyorsunuz. Fazla duygusal sorun yaşamamak adına yaptığınız önlem, bir hayli işe yarıyor. Lüzumsuz ve gereksiz insanları çevrenizden uzaklaştırmış oluyorsunuz.

BOĞA: Günlük attığınız adımlar, kendi gizli sessizliğinizde, bir sonraki günün sağlam şartlarını hazırlarken, herkes sizin hata yapmanızı bekliyor. Belki bu yüzden bazen sinirli ve asabi oluyorsunuz. Biraz eğlenmeye vakit ayırın.

İKİZLER: Sizin kadar, baskıcı çalışma ortamından nefret eden yoktur. Sinirlendiğiniz zaman, hisleriniz tavırlarınıza yansıyor. Böyle durumlarda çalışma arkadaşlarınız size pek yaklaşmıyor. Bugün, benzer bir durum içindesiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bazen, sevginizi göstermekte cimri davranıyorsunuz. Bazen de, ona karşı olmadık zamanlarda kıskanç ve izleyicisi bir tavır takınıyorsunuz. Zaman içinde, aranıza istemeden ilgisizlik ve soğukluk girebilir.

ASLAN: Yeni bir projeye atılmanın stresini yaşıyorsunuz. Kendinizle içsel savaş yaşamanın yorgunluğunu taşıyorsunuz. Daha sakin olmalı ve de kendinize zaman tanımalısınız. Göreceksiniz, her şey sizin lehinize gelişecek.

BAŞAK: Kafanızda her zaman, uğraştığınız işin dışında, henüz kendinizin de somutlaştıramadığı başka işlere yönelmek var. Yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içindesiniz. Bulunduğunuz sosyal çalışmalar, bu yönünüzü tatmin ediyor.

TERAZİ: Duygusal sayılmazsınız. Size göre düşünceler, pratik sonuçlarıyla değerlendirilmelidir. Zevkleriniz, duygularınıza değil mantığınıza dayanır. Sevdiğiniz kişi sizinle aynı fikirde değil. Daha duygusal ve ilgi bekliyor.

AKREP: Yakıcı duygularınızın önüne geçemiyorsunuz. Her an patlamaya hazır bir bomba gibi olduğunuzu, sağlığınızı olumsuz etkileyip, hastalandığınız zaman anlayacaksınız. Öfke içinde yaşamanın kimseye faydası olmamıştır.

YAY: Bir arkadaşınızın sorununa çözümleyici düşünceler geliştirmeniz, onu çok sevindirecek. Özel sorunlarınızda fazla sorumluluk almaktan kaçınırken, kendinizi ispat etmeniz gereken konularda geri planda kalmamalısınız.

OĞLAK: Kararlarınızı yalnız vermekten hoşlanıyorsunuz. Coşku duygusunun eksilmesi sizde gerilim yaratıyor. Bugün, yine onunla ilgili yaşayacağınız durgunluk, aşkınızın geleceği için, kafanızda soru işaretlerinin oluşmasına sebep olacak.

Haberin Devamı

KOVA: Aşkla işi karıştırmayan bir yapınız olduğunu söyleseniz de, işinizde sizi etkileyen duygularınızın etkisinde olabilirsiniz. Özellikle, karşı cinsin ilgisi üzerinizde. Böyle olayların karşısında çevreden tepki alabilirsiniz.

BALIK: Her konuda özverili çalışmanız, çoğu kez kendinizi unutmanıza sebep oluyor. Keyfiniz kaçtığı zaman da, paniğe kapılıyor ve hastalıkla ilgili gereksiz evhamlara kendinizi kaptırıyorsunuz. Aslında dinlenmeye ihtiyacınız var.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder