Filiz Özkol21 Ekim 2024 günlük burç yorumları

HABERİ PAYLAŞ

21 Ekim 2024 günlük burç yorumları

KOÇ: Bugün, bulunduğunuz ortamlarda her şeyi sorgulama ihtiyacı içinde olmanız, birçok kişiye garip gelebilir, fakat siz bildiğiniz konularda taviz vermekten yana değilsiniz. Değişimden olumlu etkileniyorsunuz.

BOĞA: Kariyerinin ön plana çıkmasıyla gizili bir güç savaşı içinde olacaksınız. İş çevresinde farklı bir konumunuz olmasından dolayı, sorumluluk duygunuz sizi rahatsız edecektir. Finans konularında dikkatli davranmalısınız. İç güdülerinizin.

İKİZLER: Çalışma alanınızda belli bir konumu korumak istiyorsunuz. Özgürlüğünüzü savunmanıza rağmen, çalışmalarınızda güçlü bir disiplin var. İstediğiniz koşulların her zaman sağlanamayacağını bilmek sizi sinirli ve huzursuz yapıyor.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İç güdülerinizin size sağlayacağı avantajlar sayesinde kısa sürede bir başarı tadacaksınız. Önemli bir mesafe kat edeceksiniz. Bugün mesleki konulardaki beklentilerinizi karşı taraf sağlayacaktır. Uyumlu davranmalısınız.

ASLAN: Ani fikirlerin size kazandıracağı prestiji iyi düşünmeli ve hızlı kararlar almalısınız. Bugün, düşündüğünüz her konuda gerekli atılımları yapabilirsiniz. Maddi konulara bağlı gelişecek özel durumlar söz konusu olabilir.

BAŞAK: Sizi farklı zaman dilimlerinde gören kişiler şaşırabiliyor. Muzip tavırlarınıza alışanlar, iş çevresinde gördükleri zaman şaşkınlık geçiriyorlar. Başarınızı destekleyici özel arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere hayır dememelisiniz.

TERAZİ: Başkalarının fikirlerine ilgi göstereceğiniz ve olayları kendi tarzınıza göre yorumlayacağınız bir gün. Kendinizden daha genç kişilerle bir arada olmanın zevkini yaşayacaksınız. Aşk yaşantınızda birçok alternatif sizi bekliyor.

AKREP: Burcunuzda ilerleyen Merkür sayesinde, daha hızlı düşünmeye başladınız. Sabırlı davranışlarınıza alışkın kişileri şaşırtmanız, sizi ilgilendirmiyor. Bildiğiniz konularda taviz vermiyor, istediğiniz gibi tarzınızı oluşturuyorsunuz.

YAY: Enerjik yapınızın belli bir düzene ihtiyacı var. Bugün Ay’ın konumu size istediğiniz duygusallığı sağlayacak. İç dünyanızı yeniden gözden geçirmek zorunda kalacaksınız. Sorunlarınızla baş başa kalmaktan korkmamalısınız.

Haberin Devamı

OĞLAK: Ailenizin hoşnut olacağı işleri yapmaktan zevk alacağınız bir gün. Bugün, onlarla ortak çalışmalar içinde olmanız sizi de mutlu edecek. Fakat çevrenizi de ihmal etmemelisiniz. Duygularınızı güzel sözlerle süslemek isteyebilirsiniz.

KOVA: Kısıtlı iş çevreleri size göre değil. Sabah saatlerinde başlattığınız bir işinizin, akşama doğru hız kazandığını görmek sizi oldukça mutlu edecek. Hareketli yapınızı ortaya çıkarmaktan korkmadan olaylara çözüm getirmelisiniz.

BALIK: Eğlence hayatınız canlanıyor. Birçok davet alacak ve değişik eğlence ortamlarında bulunacaksınız. Bugün mekan değişimine ihtiyacınız var. Her şeyinizin farklı olmasını istiyorsunuz ve farklı olduğunuzun bilincindesiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder