Filiz Özkol26 Temmuz 2024 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

26 Temmuz 2024 günlük burç yorumları

KOÇ: Ay, burcunuzda ilerliyor ve sosyal çalışmalarınıza aktivite yoğunluğu kazandırırken, aşk yaşantınız hareketlilik kazanıyor. Eğlence yaşantınız canlanıyor. Birçok davet alacak ve değişik eğlence ortamlarında bulunacaksınız.

BOĞA: Kariyerinizin ön plana çıkmasıyla, gizli bir güç savaşı içinde olacaksınız. İş çevrenizde farklı bir konumunuz olmasından dolayı, sorumluluk duygunuz sizi rahatsız edecektir. Finans konularında belirleyici davranacaksınız.

İKİZLER: Kısıtlı iş çevreleri size göre değil. Bugün Ay’ın konumu, sizi daha enerjik yapıyor ve kendinizi ispat etme çabası içinde olacağınızı gösteriyor. Hareketli yapınızı ortaya çıkarmaktan korkmayarak olaylara çözüm getireceksiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İçgüdülerinizin sağlayacağı avantajlar sayesinde, bir başarıyı kısa sürede tadarak, önemli yollar kat edeceksiniz. Bugün, mesleki konularda beklediğiniz kriterleri, karşı taraf sağlayacaktır. Uyumunuzu bozmamalısınız.

ASLAN: Sizi farklı zaman dilimlerinde gören kişiler yanılabiliyor. Muzip tavırlarınıza alışanlar, iş çevresinde gördükleri zaman şaşkınlık geçiriyor. Olumlu bir gününüzdesiniz ve arkadaş çevrenizde aktif bir gün içindesiniz.

BAŞAK: Burcunuzda ilerleyen Merkür sayesinde, daha hızlı düşünmeye başladınız. Sabırlı davranışlarınıza alışkın kişileri şaşırtmanız, sizi ilgilendirmiyor. Çevrenize taviz vermiyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda canınız sıkılabilir.

TERAZİ: Başkalarının fikirlerine ilgi göstereceğiniz ve olayları kendi tarzınıza göre yorumlayacağınız bir gün. Kendinizden daha genç kişilerle bir arada olmanın zevkini yaşayacaksınız. Yapacağınız birçok kısa yolculuk söz konusu.

AKREP: Ailenizin hoşnut olacağı işleri yapmaktan zevk alacağınız bir gün. Onlarla ortak çalışmalar içinde olmanız sizi de mutlu edecek. Fakat çevrenizi de ihmal etmemelisiniz. Küçük detayların canınızı sıkmasına izin vermeyin.

YAY: Çalışma alanınızda belli bir konumu korumak istiyorsunuz. Özgürlüğünüzü savunmanıza rağmen, çalışmalarınızda güçlü bir disiplin anlayışınız var. Yaşamınızı kontrollü yaşamaktan yanasınız. Bugün, enerjinizi dengelemelisiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK: Ani fikirlerin size kazandıracağı prestiji iyi düşünmeli ve hızlı kararlar almalısınız. Bugün, düşündüğünüz her konuda gerekli atılımları yapabilirsiniz. Maddesel konulara bağlı gelişecek özel durumlar söz konusu olabilir.

KOVA: Enerjik yapınızın belli bir düzene ihtiyacı var. Ay’ın konumu size istediğiniz disiplini sağlayacak. İç dünyanızı yeniden tanzim etmek zorundasınız. Çevrenizde size destek verecek gerçek dostlarınızla bir arada olacaksınız.

BALIK: Bulunduğunuz ortamlarda her şeyi sorgulama ihtiyacı içinde olmanız, birçok kişiye garip gelebilir. Fakat siz, bildiğiniz konularda taviz vermekten yana değilsiniz. Çevrenizin kalabalık olması, sizi her anlamda mutlu ediyor.

 

Sıradaki haber yükleniyor...
holder