Filiz Özkol6 Temmuz 2024 günlük burç yorumları

HABERİ PAYLAŞ

6 Temmuz 2024 günlük burç yorumları

KOÇ: Ailenizin fikirlerini almanız gerekirken, sizin fevri davranışlarınız onların canını sıkabilir. Bazı konularda anlaşmazlığa düşebilirsiniz. Karşılıklı fikir çatışmaları içinde olacağınız bir gün. Enerji konusunda başarılısınız.

BOĞA: Partnerinize anaç duygularla yaklaşmanız, onun da hoşuna gidecektir. Birbirinize destek verirken, bazı konularda anlaşmazlığa düşebilir ve ayrı fikirleri savunabilirsiniz. Yardımlaşma duygunuzun oldukça yoğun olduğu bir gün.

İKİZLER: Bugün, maddesel konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz. Kazançlarınızda; istediğiniz şartların gündeme gelmesi, özel çabalarınız sayesinde gerçekleşecektir. Düşündüğünüz şeyler için ilginç yolculuklar gündeme gelecektir.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Gücünüzü hiç kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Bugün, kendinizi ön plana çıkaracak başarılı işler peşindesiniz. Başarılı çalışmalar yaptığınız zaman, kendinizi özel ve farklı hissediyorsunuz ve motivasyon gücünüz artıyor.

ASLAN: Bugün, bilinçaltınız oldukça yoğun. Enerjinizi paslaşarak, gerekli bağlantıları kurmalı ve arkadaşlarınızla kombinasyon işler yapmalısınız. Para harcama konusunda çevreniz için masraf yapmak, size ayrı bir zevk veriyor.

BAŞAK: Bugün, kendinizi farklı bir statü alanı içinde çalışırken bulabilirsiniz. Becerikli ve akıllıca davranmalı ve şartlarınızı karşı tarafın istekleri doğrultusunda değerlendirmelisiniz. İşinizle ilgili pozitif gelişmeler var.

TERAZİ: Daha iyi pozisyonlar için, kendi koşullarınızı oluşturacaksınız. İstekleriniz ve hayalleriniz arasında istediğiniz köprüleri kurmakta zorlanabilirsiniz. Karşılaşacağınız olaylara karşı tavırlarınızı iyi belirlemelisiniz.

AKREP: Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor, detaylardan yola çıkarak, kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Bugün, birçok değişik fırsat kombinasyonu karşısında, karar verme güçlüğü yaşayabilirsiniz.

YAY: Bugün, ilişkilerinizde nitelikli kişilerle birlikte olmaktan, gurur verici davranışlara maruz kalmaktan hoşlanıyorsunuz. Kariyerinize uygun kişilerle birlikte olacak ve çevrenizde takdir göreceksiniz. Dikkatli olmalısınız.

Haberin Devamı

OĞLAK: Bugün, düşüncelerinizi gizleme gereği duyuyor ve çevrenizden çabuk etkileniyorsunuz. Size değersiz görünen bazı şeyler, başkaları için önemli olabilir. Aranıza mesafe koymalı, fakat iyi niyetli olmaya devam etmelisiniz.

KOVA: Çevre ilişkilerinizi aile ilişkileri ile paralel götürmek zorunda kalacağınız bir gün. İsteklerinizdeki artışlarınızı yönlendirme konusunda baskıcı davranmanıza rağmen, sevilen ve sayılan bir kişi olmayı başarıyorsunuz.

BALIK: Çevrenizde baskıcı tavırlar sergileyerek, bazı dostlarınızdan tepki alabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili duygusal bağlarınız gündeme gelecektir. Aile içi sorunlara ortak bir payda oluşturmalı ve olaylara esnek bakmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder