Filiz ÖzkolDolunay ve İzmir depremi

HABERİ PAYLAŞ

Dolunay ve İzmir depremi

Toprak burcu Boğa'da Uranüs geri giderken Dolunay da Boğa burcunda gerçekleşti. Uranüs’le kavuşum yaptı. Değişik ve beklenmedik olayları tetikçisi olan bu tutulmaya tabiatın baş kaldırması diyebiliriz. Sert bir Mars ve Plüton, Jüpiter ve Satürn etkisi son depremi körükledi. Mavi ay deprem haberciliğinden çok gökyüzünü gerginleştirdi. Mars ve Venüs Zıtlaşarak insanların birbirlerine olan bu tutulmada sevgi kavramlarının gerçek nedenleri ortaya çıkardı. Buna bir çeşit yüzleşme de diyebiliriz. Ancak bu gezegen yüzleşmeleri daha da sürecek.

Haberin Devamı

Özellikle Kasım ayında bu etki daha da artacak 30 kasımda İkizlerde bir ay tutulması gerçekleri daha çok ortaya çıkaracak. Bu tür tutulmanın iyi yönü; insanlar birbirlerini daha iyi tanırlar ve karşılıklı yardımlaşmaların ne kadar önemli olduğunu görürler. Geçmişe baktığımız zaman ay ve güneş tutulmalarının benzerlerinde hep insanlık savaşları çıkmış ve ülkeler arası misyonerlik çalışmaları ön plana çıkmıştır.

Dolunayın etkileri 2 gün önce ve daha sonraki 2 hafta içinde ortaya çıkar ve Doğal afetlerinde habercisi olan ay tutulmalarını tetikler. Sakin olmalıyız. Güdümlü deprem yaratmak, fay katmanlarını zorlamak, iklimleri değiştirmek ve insanları yaşadıkları yerden uzaklaştırma gibi farklı yöntemlerle; Dünya yeni savaş ve oluşumların sınırında olduğunu ve bu tutulmanın dünya savaşlarını körükleyebileceğini ve kasım ayı ve 2021 yılındaki olayların başlangıcı olduğunu söyleyebilirim. İzmir Bir Başak burcu ve Yöneticisi Merkür geri giderken bu depremin olasılığını tetiklerken Mavi ayın çok fonksiyonu olmadığını daha çok tutulmaların sabit toprak burcu olan Boğa’daki Uranüs’ün beklenmeyen etkileri tetiklediğini ve özellikle toprak unsurları bunu yarattığını ve oğlaktaki Plüton jüpiter satürn bir arada yeryüzüne bomba gibi düşerek yıl bitmeden bir çok daha afetleri ortaya çıkaracağını hatırlatırım. Sakin olmaktan başka yapacağımız bir şey yok. Dünya gezegeni karmaşık ve insanlıktan çok onların kendi matematiği içinde yaptığı hareketler önemli. Toprak burcu Boğa'da Uranüs geri giderken Dolunay da Boğa burcunda gerçekleşti. Uranüs’le kavuşum yaptı. Değişik ve beklenmedik olayları tetikçisi olan bu tutulmaya tabiatın baş kaldırması diyebiliriz.

Haberin Devamı

Sert bir Mars ve Plüton, Jüpiter ve Satürn etkisi son depremi körükledi. Mavi ay deprem haberciliğinden çok gökyüzünü gerginleştirdi. Mars ve Venüs Zıtlaşarak insanların birbirlerine olan bu tutulmada sevgi kavramlarının gerçek nedenleri ortaya çıkardı.. Buna bir çeşit yüzleşme de diyebiliriz. Ancak bu gezegen yüzleşmeleri daha da sürecek. Özellikle Kasım ayında bu etki daha da artacak 30 kasımda İkizlerde bir ay tutulması gerçekleri daha çok ortaya çıkaracak. Bu tür tutulmanın iyi yönü; insanlar birbirlerini daha iyi tanırlar ve karşılıklı yardımlaşmaların ne kadar önemli olduğunu görürler. Geçmişe baktığımız zaman ay ve güneş tutulmalarının benzerlerinde hep insanlık savaşları çıkmış ve ülkeler arası misyonerlik çalışmaları ön plana çıkmıştır. Dolunayın etkileri 2 gün önce ve daha sonraki 2 hafta içinde ortaya çıkar ve Doğal afetlerinde habercisi olan ay tutulmalarını tetikler. Sakin olmalıyız.

Haberin Devamı

Güdümlü deprem yaratmak, fay katmanlarını zorlamak, iklimleri değiştirmek ve insanları yaşadıkları yerden uzaklaştırma gibi farklı yöntemlerle; Dünya yeni savaş ve oluşumların sınırında olduğunu ve bu tutulmanın dünya savaşlarını körükleyebileceğini ve kasım ayı ve 2021 yılındaki olayların başlangıcı olduğunu söyleyebilirim.

İzmir Bir Başak burcu ve Yöneticisi Merkür geri giderken bu depremin olasılığını tetiklerken Mavi ayın çok fonksiyonu olmadığını daha çok tutulmaların sabit toprak burcu olan Boğa’daki Uranüs’ün beklenmeyen etkileri tetiklediğini ve özellikle toprak unsurları bunu yarattığını ve oğlaktaki Plüton jüpiter satürn bir arada yeryüzüne bomba gibi düşerek yıl bitmeden bir çok daha afetleri ortaya çıkaracağını hatırlatırım. Sakin olmaktan başka yapacağımız bir şey yok. Dünya gezegeni karmaşık ve insanlıktan çok onların kendi matematiği içinde yaptığı hareketler önemli.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder