Mete UtkuFenerbahçe için 3 puandan fazlası...
HABERİ PAYLAŞ

Fenerbahçe için 3 puandan fazlası...

Konferans Ligi grup etabının altıncı ve son maçında Spartak Trnava’yı 4-0 mağlup eden Fenerbahçe, Ludogorets’in de Nordsjaelland’ı yenmesiyle birlikte gruptan lider olarak çıktı. İlk üç maçında kayıp yaşamayan sarı-lacivertliler, üst üste gelen iki yenilgi sonrasında işini zora soksa da bu maçla birlikte grup etabını tam da istediği şekilde bitirmeyi başardı.

Konferans Ligi’nde daha önceki maçlarında gerek İsmail Kartal’ın tercihleri gerek sakatlıklar sebebiyle rotasyonlu kadrosuyla mücadele eden Fenerbahçe, zayıf rakibi karşısında riske girmedi ve Livakovic hariç elindeki en güçlü kadroyla sahaya çıktı.

Haberin Devamı

KALİTELİ AYAKLARA 36 DAKİKA DİRENEBİLDİ

Bütün oyuncularla topun arkasına geçip Fenerbahçe’ye alan bırakmamaya çalışan Spartak Trnava, deplasmanda güçlü rakibine 36 dakika direnebildi. Tadic’in muazzam ikramını aynı güzellikte bitiren Ferdi Kadıoğlu’nun attığı gol ile beraber rakibinin direncini kıran Fenerbahçe, ikinci yarıya çok hızlı başladı ve 15 dakikada farka gitti.

NORDSJAELLAND’TAN ENTERASAN VEDA

Ludogorets’e 7, Fenerbahçe’ye 6 gol atan ve +10 averaja sahip olan Danimarka ekibi Nordsjaelland, final niteliğinde olan bir maçı kaybedince hem Avrupa’ya veda etti hem de iki hafta önce karizmasını çizdiği Fenerbahçe’ye büyük bir ikramda bulundu. Sarı-lacivertliler, bu sonuçlarla birlikte Konferans Ligi’nde doğrudan son 16’ya kaldı ve bir eşleşme daha oynamaktan kurtuldu.

FENERBAHÇE BİR AYLIK KÖTÜ SÜRECİN İZLERİNİ SİLDİ

Fenerbahçe, haftalar önce Pendikspor deplasmanında her ne kadar farklı bir galibiyet almış olsa da o maçta Fred, Becao ve Djiku’nun sakatlıklarıyla sarsılmıştı. Sonrasında oynanan beş maçtan sadece bir galibiyet çıkararak hem Süper Lig’de hem de Konferans Ligi’nde ufak çaplı bir krize giren Fenerbahçe, tekrar önemli bir seri yaptı ve 19 maçlık galibiyet serisine sahip olduğu günlerdeki özgüvenine kavuştu. Dolmabahçe’de Beşiktaş’a karşı alınan üç puanın ardından bu akşamki galibiyetle Konferans Ligi gruplarını da lider tamamlayan Fenerbahçe’de, sakatlık yaşayan futbolcuların da bir bir takıma dönmesi, yaşanan bir aylık kötü sürecin izlerini silmiş oldu…

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder