Mine AymanGüzellik, sanat ve adaletle ilgili konular ön planda
HABERİ PAYLAŞ

Güzellik, sanat ve adaletle ilgili konular ön planda

Merhaba, 22 Eylül Cumartesi itibariyle Güneş Terazi burcunda ilerlemeye başladı ve burcu ya da yükseleni Terazi olanların ön plana çıkacakları dönem de gelmiş oldu. Önümüzdeki bir ay boyunca hayatımızda güzellik, sanat ve adaletle ilgili konular ön planda olacak. Özellikle ikili ilişkilerin çok önemli olacağı bu dönemde, güzellikle ve iyi niyetle davranan herkes kazançlı çıkacak. Hayatınızı istediğiniz gibi dengeleyebileceğiniz ve önemli görüşmelerden olumlu sonuçlar alacağınız bir hafta diliyorum.

24 Eylül Pazartesi; Ay Oğlak burcunda olacak, iş odaklı düşüneceğimiz bugün oldukça ciddi bir ruh hali içinde olabiliriz. Özellikle burcu ya da yükseleni Oğlak, Başak ve Boğa olanlar haftaya çok daha güçlü bir şekilde başlayabilirler. Çok çalışmamız gerekebilir, parasal konuları çok daha fazla düşünebilir ve gelecek için doğru yatırımlar yapabiliriz.

Haberin Devamı


Ay Oğlak’tayken dikkat edilecek durumlar;

*İnatçılık.
*Kıskançlık.
*Karamsarlık.
*İşkoliklik.

Bu hafta Pazartesi günü gece mavisi olarak da bilinen “çivit mavi” rengini hayatımıza bir şekilde sokalım. Ay Oğlak’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

25 Eylül Salı & 26 Eylül Çarşamba; Ay Kova burcunda ilerleyecek ve hayatımıza hareket gelecek. Hızlı kararlar alabilir ve dahiyane fikirler üretebiliriz. Özellikle burcu ya da yükseleni Kova, Terazi ve İkizler olanlar oldukça dikkat çekici olabilir. Ay Kova’dayken özgürce düşünebilir ve konuşabiliriz. Asi bir ruh hali içinde olabileceğimiz için özellikle ikili ilişkilerde tartışma ve kavgalardan kaçınmak için dikkatli olmamız gerekebilir!

Ay Kova’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Güneş yanıkları.
*Aşırı yürüyüş.
*İştah ve kilo artışı.
*Tartışmalar.

Bu hafta, Salı ve Çarşamba günleri “mor” rengini hayatımıza bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Kova’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

27 Eylül Perşembe & 28 Eylül Cuma; Ay Balık burcunda ilerleyecek, daha uyumlu ve şefkatli bir ruh hali içinde olacağız. Burcu ya da yükseleni Balık, Akrep ve Yengeç olanlar kendilerini çok daha çekici hissedebilirler. Karşımıza güzel fırsatlar çıkabilir, sezgilerimizi dinlersek hayatımızla ilgili daha iyi kararlar alabiliriz. Kendimizi hayallere kaptırabilir ve gerçek dünyadan uzaklaşabiliriz! Sevgiliyle romantik anlar geçirmek için harika günlerdeyiz, daha duygusal ve romantik olacağımız için aşk hayatımız hareketlenebilir. Keyfimize çok düşkün olacağımız için, kendimizi lükse ve aşırı yeme içmeye kaptırabiliriz, kilo alımına karşı dikkatli olmamızda fayda olacak.

Haberin Devamı

Ay Balık’tayken dikkat edilecek durumlar;

*Tembellik ve dalgınlık.
*Keyfe ve lükse aşırı düşkünlük.
*Alkol, nikotin, kafein gibi uyarıcı maddelere aşırı düşkünlük.
*Aşırı yemek yeme isteği ve sonucunda kilo alma durumu.
*Her türlü bağımlılık; ilaç, bilgisayar oyunları, sosyal paylaşım siteleri…

Bu hafta, Perşembe ve Cuma günleri hayatımıza Mor ya da Kırmızı renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Balık’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji verecektir.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder