Pop Bizde - Kaan Ölkerİmaj pişmanlığı
HABERİ PAYLAŞ

İmaj pişmanlığı

Cem Belevi, geçtiğimiz aylarda yayınladığı ‘Zehirlendim’ ve ‘Beni Bi’ Salın’ kliplerini tüm platformlardan kaldırma kararı aldı. Kliplerdeki imajından pişman olmuş ve kötü göründüğünü düşünerek milyonluk klipleri silmiş. Yakın dostlarına; O dönem yanlış insanların yönlendirmesiyle hatalı projeler yaptığını söylemiş. Ne yalan söyleyeyim bence klipleri kaldırmakla çok doğru bir karar almış. Gerçekten çok kötüydü.

SAHNELERE ARA

Ersay Üner, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından manidar bir paylaşım yaptı. Paylaşımındaki “Yoruldum, bu piyasadaki kötülüğe yenilmemek için biraz dinlenmem lazım” notu dikkatimi çekti. Araştırdım; Ersay Üner bir süre sahneye çıkmama kararı vermiş. Ona bu kararı aldıranlar kim merak ettim doğrusu. Bu arada Ersay Üner, bir süre önce barıştığı yakın dostu Demet Akalın ile tatil için Miami’ye gitti.

Haberin Devamı

EVLİLİĞE ADIM ADIM

Şarkıcı Gökhan Keser ile oyuncu Çiğdem Batur’un aşkı son sürat devam ediyor. Yaklaşık 6 aydır birlikte olan çift, yakınlarına evlenmeyi düşündüklerini söylemişler. Dünyaevine girmeye hazırlanın çift önümüzdeki aylarda aniden nikah masasına otururlarsa şaşırmam. Dışarıdan gayet uyumlu ve birbirlerine çok yakıştıklarını düşünüyorum. Artık darısı tüm bekarların başına.

21 EYLÜL’DE NE YAPACAK?

İrem Derici, büyük sürprizleri ve herkesten farklı işler yapmayı her zaman çok sevmiştir. “21 Eylül’de muazzam bir sürprizim var size, o zamana kadar bana biraz mola” açıklamasını yaparak herkesi heyecanlandırdı. Yakınlarından bile sır gibi sakladığı ve üzerine titrediği proje ne, hepimiz merak etmiş vaziyetteyiz. Bir şov mu, dizi mi, şarkı mı, müzikal mi? Birkaç gün içinde işin aslını öğreneceğiz.

YAZIN EN’LERİ

Müzik dünyasında dengelerin değiştiği, ters köşe projelerin öne çıktığı, sürprizli bir yazı geride bıraktık. Sizler için 2024 yazının en’lerini belirledim.

Yazın Hit Şarkısı: Simge-Önümüz Yaz
Yazın Viral Şarkısı: Hande Yener - Sopa
Yazın Konser Serisi: Yalın ‘Bir Büyülü Gece’
Yazın Sahne Şovu: Hadise / Harbiye Açık Hava Tiyatrosu
Yazın İş Birliği: Semicenk & Doğu Swag - Küle Dönmüşsün
Yazın En Çok Konuşulanı: Mert Demir
Yazın Yükselen Yıldızı: Bengü Beker
Yazın Cover Şarkısı: Tuğçe Kandemir - Aradan Çok Yıllar Geçti
Yazın En İyi Rap Yıldızı: Era7capone

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder