Pop Bizde - Kaan ÖlkerŞehrazat’tan tam not
HABERİ PAYLAŞ

Şehrazat’tan tam not

Uzun süredir çalışmaları süren Şehrazat’ın saygı albümü ‘Bir Ömrün Hikayesi’nden ilk olarak Derya Uluğ’un seslendirdiği ‘Yabani’ şarkısı yayınlanacak. 1997’de Aşkın Nur Yengi’nin söylediği şarkıya Derya Uluğ’un getirdiği yorumu çok beğenen Şehrazat ‘Yabani’nin önden çıkmasını istedi.

SÜRPRİZ BULUŞMA

Bir döneme damgasını vuran ‘Memedim’ Zeynep’in 90’lı yıllarda yayınladığı ‘İnadı Bırak’ şarkısı sosyal medyada viral oldu. Kulislerde Başarılı şarkıcı Elif Buse Doğan’la, Zeynep’in bir araya gelip, yeniden şarkıyı söyleyecekleri konuşuluyor.

Haberin Devamı

KÜSLÜK BİTTİ

Yıllarca küs kalan ve kanlı bıçaklı olan Seda Sayan ile Songül Karlı arasında buzlar eridi. Duyumlarıma göre eski formatına veda eden Seda Sayan, yapım şirketinden yerine Songül Karlı’nın gelmesini istemiş.

İDDİALI ŞOV

Simge’nin geçtiğimiz haftalarda yayınladığı ‘Önümüz Yaz’ klibindeki partneri dansçı Melih Kunukçu sosyal medyada viral olmuş, kızların büyük ilgisi ile karşılaşmıştı. Simge, Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda vereceği konserde Melih Kunukçu ile özel solo bir dans şovu hazırladı.

YENİ TARZ

Bilgeteker, söz ve müziği kendisine ait olan yeni single’ı ‘Darmadağın’ın prodüksiyonunda, Berkin Laleli ve Waxy ile çalıştı. Mix’i Okan Çam imzalı parçanın mastering’ini Kristian Montano yaptı. Yeni tarzını dinleyici kitlesiyle paylaşmak için sabırsızlanan bilgeteker’in şarkısı ‘Darmadağın’ dün yayınlandı.

RODOS’TA KLİP ÇEKTİ

‘Yüreğim Ağlar’, ‘Yandım Gönlüm’, ‘Gülüşüne Yanıyorum’ ve ‘Elini Ver’ gibi şarkılarıyla tanınan Amo988, yeni teklisi ‘Yansam’ ile hayranlarının karşısına çıkıyor. Şarkı, Amo988’in müziği aracılığıyla içten duyguları harekete geçirme konusundaki becerisinin ispatı adeta. Klip de Rodos’un çeşitli mekanlarında çekilmiş.

YAŞ 70 İŞ BİTMEMİŞ

1969’da Birmingham, İngiltere’de kurulan, metal müziğin tanrıları olarak da bilinen Judas Priest, geçen çarşamba metal rüzgarları estirdi! Müzikleri ile olduğu kadar görsel şovlarıyla da övgü toplayan grubun solisti Rob Halford sahneye motosikletle çıktı. Seyirciler 71 yaşında olan Rob Halford’a ve gruba olan hayranlıklarını tezahüratlar eşliğinde gösterdi.

Haberin Devamı

TEKNEDE ÇALACAK

1995’ten beri Frankurt’ta DJ’lik yapan Dizzy Monroe, ya da Julian Smith elektronik müzik tutkunlarının yakından tanıdığı bir isim. Motown ve erken donem Disco’dan ilham alan Dizzy, 11 Ağustos’ta İstanbul’da. Etkinlikte çalacak olan Dizzy bu gündüz partisinde deniz üzerindeki teknede konukları dans ettirecek.

BU YAZIN MARŞI

Martin Garrix’in yepyeni dans hiti ‘Smile’ yazın marşı olmaya aday. The Federal Empire’ın üyesi olarak da bilinen Carolina Liar’ın vokallerini içeren şarkıyı 72 saat içinde bir ev stüdyosunda kaydetmişler. Klibi çekerken de araçları bozulmuş ve çölde mahsur kalmışlar. Yaşanmışlıklarla dolu bir şarkı. Dinlerken de hissediliyor!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder