Pop Bizde - Kaan ÖlkerSürpriz doğum günü

HABERİ PAYLAŞ

Sürpriz doğum günü

Geçtiğimiz hafta 76 yaşına giren Semiramis Pekkan’a, kardeşi Ajda Pekkan sürpriz bir doğum günü partisi yaptı.

Sürpriz doğum günü

Yakın dostları Tamer Gürsoy’un evinde gerçekleşen kutlamada Pekkan kardeşler yakın dostlarıyla bir aradaydı. Semiramis Pekkan, sürpriz karşısında çok mutlu oldu. Kardeşler gece boyunca birlikte şarkılar söyleyerek gelen konukları da mest ettiler.

BUGÜN DEĞİLSE NE ZAMAN!

Şevval Sam geçtiğimiz akşam bir davetteydi. Sam’a muhabir arkadaşlar Türkiye’yi sarsan kadın cinayetlerini sordu. Konuşmak istemeyen Şevval Sam mikrofonları geri çevirdi. Pardon da Şevval Hanım, bugün konuşmayacaksanız, ne zaman konuşacaksınız? ‘Biz konuşunca ne değişecek’ demişsiniz. Bu açıklamanız benim gibi birçok insanda hayal kırıklığı yarattı. Konuşacağınız günü de merakla bekliyorum.

Haberin Devamı

Sürpriz doğum günü

ORTADOĞU’NUN SİMGE’Sİ

Başarılı şarkıcı Simge’ye, Ortadoğu ülkelerinin ilgisi her geçen gün daha çok artıyor. ‘Miş Miş’, ‘Öpücem’ gibi şarkılarının o ülkelerde çok dinlenmesinin yanı sıra televizyon programlarında da Simge’nin şarkılarına yer veriliyor. Geçtiğimiz akşam Mısırlı şarkıcı Carmen Soliman, katıldığı bir canlı yayında Simge’nin ‘Yankı’ şarkısını yorumlamış. TikTok’ta viral olan o program kaydına, Arap takipçilerin de ilgisi büyüktü. Simge’nin Ortadoğu’da mutlaka bir proje yapması şart! Orada büyük bir başarıya imza atacağına inanıyorum.

Sürpriz doğum günü

YENİ ŞARKI YOK

Cengiz Kurtoğlu, bundan böyle yeni bir şarkı yapmayacağını söyledi. Tuhaf olan şu ki, kendisine bir saygı albümü yapılmasını da hiçbir şekilde istemiyormuş. Başka şarkıcıların da kendi şarkılarına gereken duyguyu veremeyeceğine inanıyormuş. ‘Söylemek isterlerse sadece oğullarım söyleyebilir’ demiş. Herkesin gençlik yıllarına anlam katan şahane şarkıları var. Kim bilir belki ilerleyen günlerde yapımcısı Polat Yağcı bir tribute albüme ikna eder.

Sürpriz doğum günü

BABALIK İLHAMI

Soner Sarıkabadayı, ikinci kez baba olacağının müjdesini sosyal medya hesabından duyurmuştu. Bu mutlu haberden sonra ilham perileri usta sanatçının kapısını çalmış. Üst üste eşi Camelo Lopez’e şarkılar yazmaya başlamış. Anlaşılan o ki bebek doğana kadar kim bilir Sarıkabadayı’dan daha ne şarkılar çıkacak. Merakla bekliyorum.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder