Pop Bizde - Kaan ÖlkerTeklifleri reddetti

HABERİ PAYLAŞ

Teklifleri reddetti

Büyük organizasyon şirketleri, Şebnem Ferah’ın bu yaz konser vermesi için yarışlarını sürdürüyor. Ama çabaları yine yanıtsız kaldı. Ferah, albümünü tamamlamadan konser yapmayacağını net bir şekilde dile getirdi.

DANS DERSİ ALDI

Melek Mosso, sözü ve müziği Onurr’a ait yeni şarkısı ‘Balerin’ için gün sayıyor. Yakında yayınlayacağı şarkısı için Mosso, kolları sıvadı. İlk kez bir klibinde dans edecek olan Mosso’nun bir dans ekibiyle koreografi hazırlığı sürüyor.

KENDİ SÖYLEYECEK

Ata Demirer, yakında bir dijital platformda yayınlanacak 6 bölümden oluşan dizisinin soundtrack’i için stüdyoya girdi. Kendi sesinden dinleyeceğimiz şarkılara imzasını atacak.

Haberin Devamı

Teklifleri reddetti

HİT ADAYI

‘Seni O Gökyüzüne Ben Koydum’ şarkısıyla viral olan Cem Yenel aynı başarıyı yeni teklisi ‘Her Şeyim Olabilirdin’ ile yakalamaya hazırlanıyor. Söz ve müziği daha önceki çalışmalarında da olduğu gibi Cem Yenel'in kendisine ait olan ‘Her Şeyim Olabilirdin’in prodüktör koltuğunda Can Atayılmaz oturuyor. Klibi de Cem kendisi İrlanda’da çekmiş.

BİR İLKE İMZA ATTI

Mahmut Orhan, hayat yolculuğunu anlatan görsel ve işitsel şovu ‘REVO’ ile Türkiye’de bir ilke imza attı. Yurtdışından özel olarak getirilen transparan ekran teknolojisi ile izleyiciler 2 saat süren holografik bir görsel deneyim yaşadı. Işıklar ve lazerler ile desteklenen şov, izleyicilere sanal bir gerçeklik deneyimi sundu.

ASTRONOT OLMAK iSTiYORLAR

Araştırmaya göre Türkiye’de çocukların uzaya olan ilgileri, hatta uzaya gitme planları dünya ortalamasının üzerinde. Türkiye’de çocukların meslek tercihlerinde astronot olmak sıkça karşımıza çıkıyor. Diğer yandan bir uzaylı ile tanışmak ve uzayda çalışmak da çocukların büyük hayalleri arasında. Çocukların hayal güçleri gerçekten de umut veriyor. Umarım bir an önce hiç değişmeden büyürler ve hayallerini unutmazlar.

ÇOK YAŞA DİRMİT!

Geçen hafta cuma akşamı Harbiye Açık Hava’yı dolduran 3 bin 500 kişiyle birlikte unutulmaz bir deneyim yaşadık. Latife Tekin’in kitabından uyarlanan, Nezaket Erden'in tek kişilik oyunu 'Sevgili Arsız Ölüm-Dirmit' bizi duygudan duyguya sürükledi. Üzerinden günler geçmesine rağmen dönüp dönüp Dirmit'in dansını, şarkısını ve zaman zaman yaşadığı büyük hüzünleri hatırlıyorum. Tek bir kişi dev Harbiye’yi nasıl böyle bir etki altına alabilir, 1.70'lik bir kadın o sahnede nasıl olur da o kadar büyüyebilir? Umarım bu müthiş olay tekrarlanır ve siz de şahitlik edersiniz. Harbiye’de olmasa bile sezonda lütfen yakalayıp izleyin. Neredeyse 500 kez sahnelediği bu oyunda resmen devleşiyor Nezaket Erden. Nezaket Erden'in bu performansında köyden şehre göç eden kalabalık bir ailenin küçük kızı Dirmit'i dinliyoruz. Toplum ve aile baskısının önüne koyduğu engeller yüzünden ne zorluklar aştığına şahit oluyoruz. Ne yaşarsa yaşasın Dirmit durmuyor. Direncine sizi de ortak ediyor. Çok yaşa Dirmit, çok yaşa Nezaket!

Haberin Devamı

Teklifleri reddetti

BAKIMSIZ AŞK

Gizli Geçit yeni ama çok iyi müzik yapan bir grup. Gitar ve vokalde müzikal geçmişinin yanı sıra ödüllü bir film yönetmeni, tasarımcı ve illüstratör de olan çok yönlü sanatçı Serkan Ertekin var. Davulda bugüne kadar Hot Duck, Conflict, Aralık, Fango gruplarında da davul çalan Hakan Ertekin. Basta ise yerli caz sahnesinin sevilen isimlerinden Ozan Musluoğlu. Gizli Geçit’in ilk single’ı ‘Bakımsız Aşk’ şimdi tüm dijital platformlarda yayında.

Haberin Devamı

Teklifleri reddetti

Sıradaki haber yükleniyor...
holder