Selin ÇakarKelebek fırtına çıkardı
HABERİ PAYLAŞ

Kelebek fırtına çıkardı

Haberin Devamı

- Tarkan ile yapılan açılış oldukça şıktı. Tarkan’ın kendisi de çok şıktı. Gerçekten de tam bir mega star. Duruşuyla, tarzıyla izleyeni kendine hayran bırakacak kadar güçlü bir ışığa sahip. Sesi ve yorumu hakkında bir şeyler söylemeye gerek var mı bilmiyorum. Nefisti.

- Hemen ardından yayınlanan geçmişten bugüne videosunu izlerken duygulanmamak mümkün değildi. İnsana kimler gelmiş, kimler geçmiş dedirtecek türdendi.

- Okan Bayülgen’in kızı İstanbul’un sahneye çıkıp babasına seslenmesi hoş bir ayrıntıydı. Babasının taklidini yaptığı anlar ise töreni izleyenleri güldürdü.

- Okan Bayülgen’in yıllardır koruduğu bir duruşu, programını sunarken hiçbir zaman taviz vermediği bir tarzı var ve ben kendi adıma programlarını izlemekten her zaman zevk almışımdır. Fakat bu tatlı ama daha çok sert tarz bir ödül gecesi için ne kadar uygundu bilemiyorum. Sonuçta programa gelen konuklar Bayülgen’in tarzını bilerek gelirler ve o ortamda göze batan bir şey olmaz. Oysa törende öyle değildi. Göze batan şeyler oldu. Biri Sibel Can’ın kilosu üzerine yaptığı espriydi. Sanki güldürmekten çok soğuk rüzgarlar estirdi.

- Pelin Akil ise partnerine göre fazla coşkuluydu. Hatta zaman zaman gereğinden fazla coşkuluydu. Belli ki çok heyecanlıydı çünkü birkaç kez cümlelerini toparlamakta zorlandı. Çok akıcı bir sunum olduğunu söyleyemeyeceğim doğrusu. Belki de karşısında Okan Bayülgen olduğu için bu kadar gerilmiştir. Daha doğru bir eşleme yapılmalıydı.

- Seyirci tarafında ise gergin bir hava var gibiydi. Sıcak bir atmosferden ziyade bir an önce alalım da gidelim görüntüsü hakimdi. Orada olmasını beklediğimiz bir çok isim yoktu.

- Ortamın ısındığı ve insanların yüzlerinin güldüğü tek an Meryem Uzerli’nin ödül vermek üzere sahneye çıktığı andı. Her ne kadar insan daha tecrübeli bir ismin ödül vermesini beklese de Meryem’in şen kahkahaları ve kendi üzerinden yaptığı espriler ortamı ısıtmayı başardı. Ayrıca onu sahnede ışıl ışıl görmek, yaralanan kariyerine bir kez daha üzülmeme sebep oldu. Umarım bundan sonrası çok daha iyi olur.

- Burçin Terzioğlu da İlker Kaleli de Poyraz Karayel başladığı günden beri gerçekten muhteşem bir performans sergiliyorlar. Her ne kadar Ayşegül ve Poyraz yazılmış iki karakter de olsalar iki başarılı oyuncu bizi bir yerlerde bu aşkın yaşandığına yürekten inandırdı. Ödüllerini sonuna kadar hak ettiklerini düşünüyor ve iki ismi yürekten kutluyorum.

- Geçen yıl en iyi çocuk oyuncu ödülünü alan Ataberk Mutlu’nun bu yılın en iyi çocuk oyuncusu seçilen Beren Gökyıldız’a ödülünü verdiği an yüzlere büyük bir tebessüm yerleştirdi. Küçük yaşlarına rağmen oldukça başarılı performansları olan Beren ve Ataberk sahnede gerçekten çok tatlıydılar. Sosyal medyada Beren’in dizisinin henüz yeni başladığını ve nasıl ödül aldığını içeren bazı mesajlar okudum. Küçük oyuncu ‘Anne’ dizisiyle değil, yaz aylarında yayınlanan ‘Güldüy Güldüy’ deki performansıyla ödül aldı.

- Çok uzun yıllardır dizi sektörünün çok uzağında olan ve sinema sektöründe de bir süredir izine rastlamadığımız Mahsun Kırmızıgül’ün neden ödül verdiğini anlayamamakla birlikte, kendisini boş gözlerle izledim.

- Duayen sunucu Erkan Yolaç’ı sahnede görmek çok güzeldi. Büyük usta Cüneyt Arkın’ı da...Yaptığı konuşma izleyen herkesin gözlerini nemlendirdi şüphesiz.

- En iyi dizi çifti olarak Tatlı İntikam’ın başrol oyuncuları Furkan Andıç ve Leyla Lydia Tuğutlu seçildi. Ne diyelim halkın takdiri, bize de tebrik etmek düşer.

- Bu arada gereksiz bir Banu Alkan mevzuu olmuş. O yüzden pek üzerinde durmaya da gerek yok. Belli ki birilerinin canı sıkılmış, boş vaktini değerlendirmiş.

- Demet Akalın’a özel bir ödül verildi. 20. Yıl Ödülü. Gönülden tebrik ederim. Hakkıydı. Ama ödül gecesi için seçtiği kıyafeti hiç beğenmedim. Sahneye çıkarken çok daha şıklarını giyiyor. Kıyafet ünlü bir markaya ait olabilir ama altındaki çizmelerle fazla boğulmuştu.

- Gelelim ‘Diriliş Ertuğrul’ meselesine. TRT’nin en başarılı işi aynı gecede ‘En İyi Dizi’ ödülünü aldı. Daha en başta ödül anons edildiğinde ekip kendi arasında bir süreliğine sahneye çıkıp çıkmama karmaşası yaşadı sanırım. Kamera ekibe döndüğünde herkes birbirine gel diye ısrar ediyor görüntüsü vardı. Sonrasında ekip sahneye geldi ve Türker İnanoğlu ödülü takdim etti. Artık sahnedeki hostes kızlara görevleri nasıl anlatılamadıysa, kız daha Türker İnanoğlu konuşurken ekibi sahneden aldı. Bir sunucu olarak Okan Bayülgen’in durumu farkedip farketmediğini anlayamadım ama duruma müdahale etmesi gerekiyordu. Sonuçta orada ödül alan herkes bir-iki cümle de olsa bir şeyler söyledi. Bu yanlışlık sonrasında yaptığı açıklama dışarıdan çok telafi edici görünmemekle birlikte alttan alta alay eden tavrı maalesef açıklamasına da yansımıştı. Olayın sonrasında ekibin tepki göstermesine hak veriyorum. Ama tepki de gereğinden fazla olmadı mı? En azından bu ödüllerin internet üzerinden seyirci tarafından belirlendiği düşünülerek daha makul bir tepki verilebilirdi. Ödülü yere koyup ayakkabının yanında fotoğraf çekmek de pek hoş değildi. Seyirciye saygı anlamında...

- Söylemek istediğim şey sahnede yol göstermek için var olan hostes kızların yol göstermekten ziyade karmaşa yarattığıdır. Töreni kısa tutacağız diye uygulanan bu yöntem fazlasıyla başarısız oldu. Kaldı ki kızlar daha kendileri ne tarafa gideceklerini bilmiyorlardı ki sahneye çıkan isimlere yol göstersinler.

- Sonuç olarak acele işe şeytan karışmış olabilir. Töreni kısa tutacağız derken maalesef yersiz hatalar yapıldı. Dileriz önümüzdeki yıl daha iyi bir Altın Kelebek Ödül Töreni izleriz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder