Uğur AlkaparDev konserin detayları
HABERİ PAYLAŞ

Dev konserin detayları

Bu yaz yerli yıldızlarımız art arda stadyum konserleri veriyor. Yarın da Yıldız Tilbe Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’na dev bir kalabalığın karşısına çıkacak. Şek Organizasyon tarafından düzenlenen konser DJ’lerin çalacağı müziklerle başlayacak.

Dev konserin detayları

Ardından Türkçe popun dillere marş olan birçok hitinin yaratıcısı Ersay Üner sahneye çıkacak. Ve sonunda sıra Yıldız Tilbe’ye gelecek. Tilbe, 20 kişilik dev orkestrasıyla özel tasarlanmış sahnesinde sevenlerine kavuşacak.

Dev konserin detayları

CEZA’YA SAYGI

25 Haziran Salı akşamı Bayrampaşa’daki 6 bin seyirci kapasiteli Ora Arena’da Türkçe rap’in duayeni Ceza’ya saygı gecesi düzenleniyor. Oğuzhan Uğur, Beyazıt Öztürk ve Eser Yenenler gibi 15 ünlü ismin sunacağı bu etkinlikte, Gazapizm, Sefo, Killa Hakan, Çakal, Ayben, Anıl Piyancı, Şehinşah, Murda, Lil Zey, Cartel, Ozbi, Server Uraz, Candan Erçetin, Gripin gibi isimler sahneye çıkacak. Biletler Bubilet’te!

Haberin Devamı

Dev konserin detayları

SENFONİK BURAK

90’larda şöhrete kavuşan Burak Kut, 30. sanat yılını senfonik bir konserle kutluyor. Popçu KerkiSolfej organizasyonuyla 30 Haziran Pazar akşamı AKM Türk Telekom Opera Salonu’nda unutulmaz bir konsere imza atacak. Kut, bu konser için Şef Orhan Şallıel ile çalışmalarına başladı.

 Dev konserin detayları

K-POP FESTİVALİ

Güney Kore’nin hem dizileri hem de müziği Türkiye’de çok popüler. Biliyorsunuz bu müziğe K-Pop deniyor. Türkiye’nin ilk K-Pop festivali 7 Eylül Cumartesi günü İstanbul Life Park’ta gerçekleşecek. Dünyaca ünlü K-Pop grubu DreamCatcher’ın konser vereceği festivalde Kuzey Koreli sürpriz bir isim daha sahne alacak.

Dev konserin detayları

YAZIN MARŞI

Latin GRAMMY ödüllü ve 4 kez GRAMMY adayı olan Porto Rikolu şarkıcı ve söz yazarı Rauw Alejandro, buralarda da pek seviliyor. Rauw Alejandro yeni single’ı ‘Touching The Sky’ı yayınladı. Şarkı Alejandro’nun 2024 yılındaki ilk solo çalışması olarak müzik kariyerinde yeni bir sayfa açıyor. Size kendinizi anında iyi hissettiren akılda kalıcı sound’u ile parça bu yazın marşlarından biri olacak gibi görünüyor.

Dev konserin detayları

BU AKŞAM!

Yayınladığı albümler ve gerçekleştirdiği iş birlikleriyle elektronik dans müziğinin dinamik dünyasında hızla yükselen Hollandalı prodüktör ve DJ Aeres, dünya turnesi kapsamında Bodrum’a geliyor. Dün Soho House İstanbul’da müzikleriyle konukları coşturan Aeres bu akşam Bodrum Vida Loca’da tatilcileri eğlendirecek. Aeres, özgün dans ritimleri ve etkileyici sahne gösterisiyle elektronik müzik tutkunlarına unutulmaz bir müzik deneyimi yaşatacak

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder