Uğur AlkaparOna yakışıyor
HABERİ PAYLAŞ

Ona yakışıyor

Hadise önceki akşam ve dün gece Harbiye sahnesindeydi. İlk gece giydiği kıyafetlerden birisi tüm vücudunu saran ve ‘catsuit’ denilen bir dar tulumdu. Bu tür bir kıyafeti giymek hem cesaret ister hem de fit bir vücut.

Ona yakışıyor

Hadise ikisine de sahip. Zaten seksi olmak için illa dekolteye gerek olmadığını da söylemiş seyircisine. Hadise Harbiye konserleriyle bir kez daha sadece bir şarkıcı değil, bir showgirl olduğunu ispatladı. Onu hep böyle dansçılarıyla, iddialı kostümlerle görmek istiyoruz. Hadise’ye gösteriş ve başarı çok yakışıyor.

Haberin Devamı

Ona yakışıyor

MÜZİKLE DOLU BİR HAFTA

6-11 Ağustos arasında Bodrum dev bir elektronik müzik etkinliğine ev sahipliği yapacak: Lujo Music Week. Organizasyonda Güney Afrikalı DJ, müzik yapımcısı Black Coffee, Danimarkalı DJ Be Svendsen ile Tamer Malki ve Rami Abousabe’den oluşan ABD merkezli bir müzik prodüksiyon ve DJ ortaklığı olan Bedouin, Lujo Puppets Lounge’da sahne alacak. Black Coffee 6 Ağustos’ta, Be Svendsen 9 Ağustos’ta, Bedouin ise 11 Ağustos’ta. Biletler bugece satış platformlarında.

Ona yakışıyor

SIRT SIRTA

Fatih Terim 2017-2022 yılları arasında Galatasaray Teknik Direktörlüğü yaptı. Adı Galatasaray ile adeta özdeşleşti. Fikret Orman da Beşiktaş’a 2012-2019 arası başkanlık yaptı. İki ezeli rakibin temsilcileri önceki akşam Bodrum'da Ercan Saatçi konserini izledi. Hem de yan yana masalarda, sırt sırta! İki efsane isim dostça selamlaşıp sarıldı, hal hatır sorduktan sonra Ercan Saatçi’yi dinledi. Terim’e eşi Fulya Terim, Fikret Orman’a sevgilisi Tuğba Coşkun eşlik etti.

Ona yakışıyor

KAYNANASI ATATÜRK ALTINI TAKTI

Hataylı şarkıcı Karsu, yaşadığı Hollanda’da çok meşhur. Karsu yakında nikah masasına oturacağı Mike Schrama ile kına gecesi düzenledi. Çok renkli geçen kına gecesinin ardından fotoğrafları paylaştı ve şu yorumu yaptı: “Masal gibi bir gece. Hollandalı kayınvalidem bana Atatürk altını verdi. Mike en sevdiğim şarkıyı Steven piyano çalarken benim için söyledi. Sevgili ailem en harika Hatay yemeklerini yapmak için bana katıldı ve sabaha kadar dans ettik. Çok şanslıyım.”

Ona yakışıyor

BOKSÖR OLDU

Haberin Devamı

Hem enerjik hem duygusal şarkılarıyla dikkat çeken Suzet, 13. single’ı ‘Yummy Yummy’yi yayınladı. Çıktığı günden beri tüm dijital platformlar ve radyolarda büyük ilgi gören şarkı, 2024 yazının en iddialı parçası olmaya aday. Tüzzün ve Suzet imzası taşıyan şarkının düzenlemesi Barış Mert Peker’e ait. Suzet tanıtım fotoğrafları için boksör eldivenleriyle poz verdi

Ona yakışıyor

KOMŞUDAN ZİYARET

Yunan şarkıcı Ivi Adamou Kuşadası’na geliyor. Ülkemizde de severek dinlenen genç şarkıcı 2 Ağustos’ta Unique Lifestyle Hotel’de sahne alacak. Aynı mekânda 23 Temmuz’da Mahmut Orhan, 31 Temmuz’da ise Knees Up, Dolce band, Positive Live Project ve Şevval Kantarcı konser verecek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder